Sumeyye12012 Kızlar yarın kandil oruç tutmak istiyorum doktorumda klomen verdi sabah akşam içiyorum da Oruç olunca sabah içemeyeceğim sahurda içsem fayda eder mi ? Orucu da tutmayı çok istiyorum ilacı da bırakmak istemiyorum arada kaldım yardım ediiinnnh
Aysu123cicek Sumeyye12012 canim bende sabahlari ilac kulaniyorum bu gun tutdim ama sahurda icdi ilaci faydasi oluyor yani sonucda bir sabah bir aksam iciyorsun icmiyor deyilsi yinede sen bilirsin allah oriucunu kabul etsin insallah oyle bir zaman gelirki cocugunla beraber sahura kalakarsin hayirli evlat olsun
Sumeyye12012 Aysu123cicek yaaa inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️ içeyim ozaman bende bugün çok teşekkür ederim
Aysu123cicek Sumeyye12012 rica ederim cabim benim ben bu gun tuttup allah kabul etsin yarjnda tutucam biliyormusun cok qarip bir sey oldu genel olarak benim kizim sadece geceleri hareket ediyordu bu gun her dk her saniye hareket etdi hani derleri ya birseyler yemesen bebek hareket etmiyor oyle bir sey yok benim kiz masalalh o kadar cok hareket etdiki bunu biriyle paylasmam istedim kysura bakma
Sumeyye12012 Aysu123cicek yaaa maşallah ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımın içi ❤️
Aysu123cicek Sumeyye12012 amin canim beni cumlemizkin allah kabuk etsin insallah cocuklarimizla beraber tutmayida allhim nasib eder bize