busra2253 Hangi semtte oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftalıksınız 🤗 Ben 20. Haftama girdim bu gece itibari ile yarıladım 😌 Erkek bebeğim olacak inşallah Biruni hastanesine gidiyorum 🤗
Yigitahmed busra2253 2. Gebeligim 3.5 yasinda da bir oglum var kanarya da oturuyorum trakyaliyim. Ilk gebeligimde hep özele gittim ama şimdi ki gebeligimde hep cam sakura sehir hastanesine gidiyorum. 33 haftalik gebeyim kiz bebek bekliyorum.💞
Tubaberen Nrcn93 bende halkaliya yakınım 212 nin oradayım hangi medipol. Bendemedipil sefakoy Tülay hanım 🌸
Mervekrmn @busra2253 cennet mahallesınde oturuyorum 😊 Rumelı hastanesıne gıdıyorum 23 haftalıgım kızım olacak 🥰
busra2253 Mervekrmn cennetlisin demek bende orada doğdum büyüdüm şimdi evlendim kanarya sultan Murat arasındayım 😅
busra2253 Yigitahmed bende kanaryadayım ve bende trakyalıyım 🥰 çam ve sakuraya nasıl randevu buluyorsunuz ben araya aracı koyarak detaylı ultrasona zor gün aldım
Alinim2008 busra2253 Özel Küçükçekmece hastanesinde Umut Bey. İlk doğumumuda onda yaptım çok seviyorum doktorumu o nereye giderse ben de geliyorum 😄
Yigitahmed busra2253 valla çok zor buluyorum. sürekli bakıyorum çok sorun oluyor. 6 haftada bir gittiğim oluyor. Ben detayliya giremedim bile sen trakyanın neresinden ve yaş kaç. Kanaryanın neresinde oturuyorsun
busra2253 Alinim2008 iyi bakalım içine sinen doktorun var ben içime sinen doktor bulamadım arkadaşımın doğum yaptığı doktora gidiyorum 😅😂
Sarikan93 Alinim2008 benim doktorum da umut bey çok memnunum kendisinden bende buradan tavsiye ile gitmiştim kendisine ☺️
Karemela Alinim2008 merhaba bende Sefaköydeyim muayne ücreti ve sezaryen ücreti ne kadar acaba doktordan memnunmusunuz ?
busra2253 Meryu ben oraya bir kere gittim kan vermeye gebelik için çok pahalı gelmişti devam etmedim 😕
busra2253 Mervekrmn cennet güzeldir 😌 yaz akşamları çıkar Şardanda dondurma yersin yürüyüş yaparsın ☺️ Her yere yakın Trakyalı ve karadenizli dolu bir mahalle 🥰
Alinim2008 busra2253 hala içine sinmedi mı peki doktorun? Doktor çok önemli ya hamileliğini zehir bile edebiliyor bazı doktorlar 🤦🏻♀️
busra2253 Alinim2008 öyle böyle işte bir iyi bir kötü gidiyoruz çok ciddi bir sorun yok ama büyük ihtimal doğumu çam ve sakurada yapıcam bakalım emin değilim
Happy1Anne Benimde 2. Gebeliğim erkek bebek bekliyorum İnönü mah. Oturuyorum kanuni sultan Süleyman Hastanesi’ne gidiyorum 🥰
Happy1Anne busra2253 Malesef isme karar veremiyoruz ilk çocuğum da erkek ismi Ali Asaf ona uyumlu bi isim olsun istiyorum düşünüyoruz🤩
Happy1Anne busra2253 İlk doğumumu da orada yaptım çok memnun kaldım çok şükür umarım 2.si de öyle olur