Twinmamaa Merhaba hanımlar, eğer genel anestezi ile sezeryan olan varsa bana deneyimlerini anlatabilir miii🙈 Doğuma 1 buçuk ayım kaldı biraz tırsıyorum açıkçası, doktorum direk bu şekilde önerdi.. Bende eğer yapan kişiler varsa bilgilenmek isterim
TurnailePoyrazArelinannesi Twinmamaa valla ben genel anastezi oldum cok rahat 1 2 3 diyorlar güzelce bir uyuyorsun🤭😁uyandığında bir acı ile karsılasıyırsun ama iyi ki komple uyustum diyorum ben heyet iyiydi uyandım agrı acım haliyle oldu sonıcta orası kesiliyor iğne batsa insanın eline ah diyor bunda da vah diyorsun😁😁ama bebegi kucagına verdikleri anda oda gelince agrın sancın kalmıyor benm bu 2. Sezeryanım olacak aynı yeri ikinci kez kesecekler korkuyorum ama napim bebegi mi alınca gececek diye umut ediyorum ♥️♥️
Twinmamaa TurnailePoyrazArelinannesi Doğru söylüyorsunuz 😌 Tabii ki bebeğimizi doğduğu an görebilmekte bambaşka bir duygudur❤️ Ama ben buna dayanabilir miyim bilmiyorum
TurnailePoyrazArelinannesi Twinmamaa mecbur dayanmak zorundayız ilk 4 saat felan agır oluyor ya zaten sürekli agrın olunca agrı kesici yapıyorlar geciyor Bi kaç saat daha sonra 3 4 güne toparlıyorsun tabi herkesin acı eşiği bir olmaz ben hastanenin içinde 4 saat sonra korumalı bant ile kendi kendime banyo yaptım rahatlamak için
TurnailePoyrazArelinannesi Twinmamaa amin cok sagol un suanda 35+0 günlüğüm bugun gittim 2600 gram olmus 46 cm 22 subat saat 9 a gün verdi😁😁🤭