EsmaSelma Arkadaşlar ne yaptıysam ettiysem de karnım çatladı ve hala daha yukarıya doğru devam etmekte. Çatlamasında değilim geçer bi şekilde ama kaşıntısı sabahlara kadar uyutmuyo. Kaşımamak için elimden geleni yapıyorum ama uyku arasında farkında olmadan deli gibi kaşıdığımı sabah uyandığımda acısından fark ediyorum. Var mıdır bi tavsiyeniz? Ne kullanırsam yada ne yaparsam acısını ve kaşıntısını dindirebilirim?Böyle giderse yara olacak artık karnım😞
Baharun2 EsmaSelma benimde az önce yanlarımda kalçamda oluşmuş morluklar gördüm kaşınıyo sürekli Allahım bende naptıysam fayda etmedi 😭😭 tek çözüm lazer sanırım 😭😭😭
nurucararslan Baharun2 birşey yememek değil canım kiloya da bağlı yalnız bebiş büyüdükçe karın da büyüdüğü için çatlıyor malesef genetik de olabiliyor 🤷♀️
ArzuGl Bol su iç günde 2-3 kez yağla olabildiğince derinin nemli ve elastik olmasını sağlaman gerekiyor tabi genetik faktör önemli ama bunları da yaparak azaltabilirsin gerginliği
EsmaSelma ArzuGl Ben diyim 3 siz diyin 4 litre su içiyorum gün de. Hemen hemen 3 kez falan da nemlendiriyorum karın bölgemi ama yok yinede aynı. Tek çare bayramdan sonra cildiyeye gitmek olacak galiba😞
Ayvaaaaaa Çok sıcak suyla duş almayın ve sürekli nemli tutarsanız kaşıntının biraz da olsa önüne geçebilirsiniz 🤷♀️
hafsabetul Canim hakiki zeytin yağı 2. Gebeligim su an da sürekli sürüyorum çatlama kasinti da olmuyor bi dene istersen ayrıca 35. Haftadayim meme uçlarını uyarmadan sadece nrmlendirmek için uçlarına da sürüyorum emzirmeye hazırlık yapabilirsin istersen