Esraustaoglu Kızlar merhaba 28. Haftamdayım bebeğim sağ tarafımda toplanıyor tekme atıyor normal mi sizce tek tarafta toplanması falan 🎈
Halime0638 Esraustaoglu benim bebegim kiz hep sagimdan vurur orda durur ama simdi 37 haftaligiz ben ne tarafa dönersem o tarafa kayıyor 😂😂 ama oturduğum zaman hep sağımda toplanır orda durur
Gzmlerce Esraustaoglu top seklinde toplanmalar kasılma oluyor suresi ve sıkligini takip edip doktorunuza bilgi vermeniz gerekiyor
Esraustaoglu cherrysu cinsiyetiniz nedir ❤️ Endişelenecek bir durum yok sanırım korktum ilk gebeliğim 😏🤦♀️
cherrysu Esraustaoglu Benim de ilk gebeliğim 🙏🏻 Erkek bebeğim. Bence yok eğer ek olarak sancınız ya da ağrınız yoksa. 32’den beri bu şekilde duruyor. Doktorum bir sorun olduğunu söylemedi. Hep sağımda 😄
cherrysu Esraustaoglu genelde erkek bebekler sağa yerleşir diye bir bilgi var ama herkeste tutuyor mu bilmem 😁❤️
Esraustaoglu cherrysu sanırım 🥰🙈🙈 bende duymuştum ama hurafe mi tam olarak bilmiyorum kimileri sağ da diyor kız kimileri sol erkek denk geldiğim oldu formda 😂😂
Esraustaoglu Halime0638 ayy inşallah bir şey yoktur önümüzdeki hafta perşembe günü kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim nasipse ❤️