[silindi] neye acele ediyormuşsun acaba allah aşkına hurafalerle seni etkilemelerine izin verme öyle zihniyetteki insanların akıllarıyla gidersek bu hayatta herşey için erken o zaman yani yok bebeğe bişi olur yok üzülürsün yok şöyle böyle yahu yarına çıkıcaz mı biliyormuyuz? Hayır.
Rabbim ne eylerse iyi eylee güzel eyler nasipte varsa bişiler yaşamak iyi ya da kötü ne yaparsan yap yaşarsın bunun erkeni geçi yok herşey vaktinde olur.
Ona bakarsan doğum sırasında neler olcagını bilebilirmiyiz hayır illaki bunu bebeği kaybetmek olarak düşünme allah korusun tabi ki kimseye yaşatmasın ama bizim sağ çıkacağımız garanti mi?
O zaman e büyüsün öyle al bekle e ya doğumda bişi olursa bekle e cocuk doğdu bişi olmıcak garantisi var mı o zaman onuda bekle bekle bekle bekle evlendirirken alırsın bebek odasını artık o yüzden şöyle konuşanlara aşırı sinir oluyorum ve söyledikleri lafın garantisini verir gibi saçma sapan laf söylemek için söylüyorlar ya böyyyle deliriyorum yani.
Neyse çok kin kustum bana da çok yaptılar verdim cevaplarını hep çok aşırı kırmızı çizgim şu muhabbet başınızı şişirdim canım valla ama haklıyım yahu haklıyım yani.
Rabbim ol der ve olur hiç bir insan evladıda buna engel olamaz sen doya doya al bebeğinin eşyalarını zevkle yaşa bu zamanlarını vallahi 9 ay nasıl geçti gram anlamadım tadını çıkart 🥰
Herşey güzel olcak emin ol 🙏🥰