gunaynur Ashenur 9 haftalıkken ben gittim canım 6 saatlik yola çok şükür sıkıntı olmadı. Hamileliğinde riskli bir durum yoksa sıkıntı olmaz.
sevilayumitozdemir Ashenur bende gitmiştim o haftalarda çok şükür sorun olmadı ama doktoruna sormuştum
poyrazege111 Ashenur bende 11 haftalikken 12 saatlik yola gittim 3gun sonra tekrar döndüm yani bi 12 saat daha gelmiş oldum sıkıntılı bi durum yoksa bisey olmaz
AppleCatCoffe Ashenur Düşük riskiniz yoksa doktor seyahat engeli koymadıysa Doğuma son 1ay kalana kadar kıtalar arası bile seyahat edebilirsiniz 🤗
Ashenur Ya benden kahverengi leke gelmişti doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi bana protestan verdi sonra başka doktora gittim o habi bitince bırak sıkıntı yok dedi nasıl yapsam ki sizce
poyrazege111 Ashenur benimde kanamam yoktu 10 haftalikken kontrole gittim rahim içinde kanama var dedi dışarı vurmamış ilaç verdi geçti
baharclk Ashenur Farklı bi sorunun yoksa gideblrsin ben 5 haftalıkken 6 saatlik yola gittim kendi arabamzla, dönüştede ertesi gün uçakla tatile gittim geldm 😂
Damla________ Ashenur ben 8 aylıkken gittim istanbul manisa 6 saat kadar gezdim birde hareket etmeniz yasak değilse hiç bisey olmaz