duygubykl Kızlarrrrrr bana Ankara’da acil doktor önerisi yapar mısınız kısa süreliğine Antalya’daydım aniden Ankara’ya gitmem gerekti önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻
Eda4119 duygubykl madicalpark yetkin karasu var kendi doktorum , zahide yetiş , gökçen Erdoğan çok çok iyi ama sanırım doğum almıyor artık
ezgi0901 duygubykl ümit korucuoğlu benim doktorum. Çukurambarda muayenehanesi var. Bi araştırmanı tavsiye ederimm
duygubykl portakalcicegii yorumlarına baktığımda hep vajinusmus tedavisi ile ilgili görüşler paylaşılmış doğum için gitmiş miydiniz acaba
duygubykl Eda4119 kızzzzz internetten arıyorum tarıyorum öyle bi doktor mu varmış diye 😂😂 zahide küçük bende duymuştum yanlış hatırlamıyorsam koru hastanesindeydi
portakalcicegii duygubykl vajinismus için gitmiştim. Suanda gebelik takibi içinde gidiyorum. Çok ama çok memnunum
Eda4119 duygubykl malesefff bende ordan hatırlıyorum ancakkk napıyım 😂😂 korunun karsısında özel klinik canm
duygubykl Eda4119 bi kaç doktor bulmuştum istediğin hastaneye gidiyorlarmış ama hem kendi ücret alıyor hem hastane. Geçen yıl için Hülya Kula 6küsur istemişti hastanede bi o kadar istedi özel muayenehanesi olan doktorlardan korkmaya başladım 😂
Ceress duygubykl güler klinik- Aşkın Evren &Çiğdem Güler. İkiside çok tatlı başarılı doktorlar kimi yönlendirdiysem memnun kaldı araştırabilirsiniz.