Mervyss Çok heyecanlıyız kızlar dualarınızı bekliyorum Yarın hastane aşamaları nasıl olacak kilo ölçümü falan mı yapılacak
Nermin_nur1 Mervyss kuzum ilk başta kese sonra kalp atışı duyulacak inşAllah ben 5 hastalıkken keseyi 6 haftalıkken kalbini duydum çok şükür darısı sizlere
tiniminihanim_ Mervyss Yaaa heyecanını yerim😅🌸 Yarın test vereceksiniz. 2 gün sonra tekrar vereceksiniz. O 2 günde iki katına çıkması gerek. Sonra bekleyip kese göreceksiniz. Bir 10 gün sonra falan kalp atışı 🌸
Mervyss Mahidevrann hani aşama aşama bebeğin kilosunu da falan anne karnındayken ölçüyorlar ya 😂 🙈 ay bilemedim işte
Mahidevrann Mervyss canım bismillah daha testin pozitif cıkmış o aşamalara daha çok var 😇 kan testi bile yaptırmamışsın kesesi var kalp atışı var
ipekveatlas Mervyss haha hayırlı olsun canım ilk önce kan verip beta değerine bakılcak sonra kese görünecek sonra bebek görünecek ondan sonra bebeğin kalp atışına bakılıcak kilosu icin cooook erken daha gram bile değildir o su an. insallah sağlıklı gebeliktir
Aalleeyynnaa İlk kez muayene olmaya gidiyorsanız öncelikle kan alınır beta kontrol edilir duruma göre ultrason kontrolü yapılır, hayırlı olsun 🥰
Mervyss tiniminihanim_ ayyy 🥰🥰 çok güzel bir duyguymuş ya Allah isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin çok teşekkür ederim size 😍
Mervyss elifffff1601 regldrn önce mide bulantılarım vardı çok az ama regl olmadım zaten benimki çok düzenlidir sonra test yaptım çift çizgi çıktı net bir şekilde canımm
Smyye1B Mervyss Kendi kilonun takibi için kilonu ölçüyorlar 😅 Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin 🌸
zeynepkk Mervyss tam olarak aynı gün farkına varmışız gebeliğimizin 😍 kadın doğum doktoruna gittiğinde nasıl geçtiğini söyler misin ben cumartesi gidicem🥰🥰🥰