Bebiscann Klcaysgl hiçbisey olmaz ben yedim bişey olmadı canım ama bir kere ha maksat nefsin körelsin
Gizem260 Klcaysgl ay bu benim de aklımda ya çok severim şuan bulantım geçmedi ama geçince kesin yemek isterim kokoreç 😄
Anneoluyorumbenn Ya ben severim kokoreç midye işkembe çorbası falan ama yiyemiyorum korkum da bu arada midesi bulananlardan özür dilerim 😣
Anneoluyorumbenn Klcaysgl dana jambon da yememeliymişiz ben tüketiyordum iki gündür sabah aklıma takıldı bi baktım tüketilmemeli yazıyor baya panik yaptım artık ne tüketirsem araştırcam ya 🥺
Klcaysgl Anneoluyorumbenn sosis de öyle ama ben iyice kizartip öyle yiyorum salami yemeyeli uzun zaman oldu bi ona dur diyebildim
Klcaysgl Gizem260 baksana çoğunluk ye diyo bende denicem az sonra sen de inş en kisa zamanda düzeltip kendini yersin 😇
Gizem260 Klcaysgl ya aslında çiğ yemek sıkıntı salam sosis falan ama kokoreç pişiyo buna rağmen neden yasak bilmiyorum insanda yemek istiyo ama bi yandan da korkuyor
Gizem260 Klcaysgl bak kesinlikle midem bulanmasına rağmen geçen gün midyecinin yanından geçerken canım çekti 🙄