Aysegul_Gunal 31 haftalık hamileyim ne içtiysem fayda etmedi maalesef giribim ve yanma batma acıma susuzluk hissediyorum geçmiyor 3 gündür
Sarehanjmjnanasj4536 Aysegul_Gunal ay bende oleyım malesef neysekı bogaz gectı bırAz .oda gargarayla gectı eczaneden aldıgım doktor vermıstı.ama hala oksurugu atlatamadım
Sarehanjmjnanasj4536 Aysegul_Gunal herseyı denedım ustelık nane lımon Encefıl ,turp bal karısımı ,bogaz pastılı,pekmez zencefıl,sut bal karısımı gecmedı onlarla hastane hastanede dolastım resmen.nefes alısımda bıle bogazımı kesıyorlardı sankı
Sedadefne01 Evde kendin salep yap canım çok iyi geliyor nişasta süt az bişey tarçın benim boğazımı o yarıştırdı
Aysegul_Gunal Sarehanjmjnanasj4536 öksürüğüm gündüz olmuyor ama gece ağzıma acimsu şu geliyor o öksürtüyor daha da uyku falan yok
Aysegul_Gunal Sarehanjmjnanasj4536 hastaneye gitmedim hiç bisey yapacakları yok çünkü hamile olduğum için rabbim şifa versin şimdi nasılsın peki
Aysegul_Gunal Sarehanjmjnanasj4536 Allahim hepimize tez zamanda şifa versin inşallah öksürük için siyah turpla bal iyi diyorlar bide sarımsaklı süt içmeni tavsiye 3derim öksürük için anneme iyi gelmişti