brfns RaYaRY ilk 14-15. Haftalarda hissediyordum rahmime vurduğu zamanlar şuan 19. Haftamızdayız ve şimdide karnımda gözle görülür bir şekilde seyirmeleri hissedebiliyoruz yani çok ufak ufak ama dikkatli bakınca vurduğu zaman karnım minik minik oynuyor 🥰
MaBelle RaYaRY 18+1 de hissettim, sanki minik bir baloncuk patlaması gibi 😅 hareket halindeyken hissedemiyorum tabi, sırt üstü uzanınca 🤗
BusePolat brfns Benim de aynı şekilde 15+6 da hissetmeye başladım pıt pıt sonra net tekme hissettim şuan 20 haftaligim dediğin gibi dışarıdan belli oluyo ilk gebeligim ve çok güzel bir his Rabbım isteyen herkese nasip etsin 😇
gulsuayan Ben 18. haftamda hissetmeye başladım 21. haftaya girdik bazen net hissediyorum içeriden karnıma ayağıyla vuruyormuş gibi nazikçe bazen de çok hafif değip geçiyormuş bir şey kayıyormuş gibi oluyor pıt pıt hissedersin sen de
Seymakkyyybb Bende hissediyordum 2 gündür az hissediyorum 20 haftalik gebeyim bir kaç gündür çok yogu hareket ediyorum ondan kaynakli mi bilmiyorum hareket etmeyince kuruyorum kafamda