Happyyy1 Merhaba kızlar hamilelik testinizi reglden 1 hafta öncemi yaptınız sonramı? Birde ilk defa kullanıcam erken gebelik testi diye birşeyde duydum. Sizin önericeğiniz bir test varmı acaba markada alabilirim 🥰❤️🙏🏻🌸
hunilimom Happyyy1 ilk kızım da 4 gün kala yaptım simdi 3 gün geçince yaptım ama en iyi sonuç kan ama veremeyecek olursanız adetinizin geçmesini bekleyin marka bilmiyorum eczaneden istiyorum 5 TL test onla öğrendim hep
Hafizeee35 Happyyy1 predictor 6 gün önce test var canım ben adetten 4 gün önce yaptım çift çizgi çıktı direk 😊
Htc_31 Happyyy1 ben normal gebelik testi yaptım 3 gün vardı daha hemen pozitif çıkmıştı canım ama eğer geç döllenme olduysa çıkmaz bu ihtimal de var tabi
Cerennnn5858 Htc_31 benımde adetim 1 gün gecikti. Testler hep negatif adet olamıyorum hüç gecikmezdi. Ben sadece adet başlangıcından itibaren 15. Gune kadar degerlendırdım. Gec dollenme nasıl oluyor ıhtımal varmı bu durumda
Cerennnn5858 Htc_31 adetten 1 hafta sonramı döllenme olur anlamadım canım kusura bakma cok sordum ama:(
huysuzhanm Happyyy1 en iyi test kan testi canım ben adetimden 3 gün önce öğrendim kan testiyle adet gecikmesiyle beraber baya artış yaşadım hormonlarda evde test deneyebilirsin ama dikkate alman gereken yine kan testi olacaktır en doğru sonucu kan testi veriyor