Imasleeper Emzirirken temizlemek gerekir mi? Yararlı mı? Bilgisi olanlar yardımcı olun lütfen hazır ayva mevsimiyken yapayım. Yapınca ne kadar süre saklayabilirim?
Meryu Imasleeper azıcık suyun içine koy sabaha jel oluyor o şekilde kullanılıyor temizlemeye gerek yok diye biliyorum
hunilimom Imasleeper ayva da olur tahin de olur ayva çekirdeklerini küçük bi kaba koyuyorsun çok az su sabaha kadar durunca jel oluyor yıkamaya gerek yok krem felan denedin mi?
Rabiabuglem3844 Imasleeper ben ilk doğum yaptigimda kafami duvarlara vuruyordjm çok kötü olmuştu göğüslerim doğumdan 5 gün sonra kontrole gittiğimde bibablayla konuştuk öyle ayva çekirdeğini 2 gün yarım su bardağı suda beklet jel haline geliyo dedi onu göğsüne sır ve göğsünü sürekli nemli tut dedi onu sürünce poşet koyiyodum Allah’a çok şükür 2 günde iyilsti hala dua ediyorum o kadına
Imasleeper Meryu doğal olduğu için bende temizlemek gerekmez diye tahmin ettim ama bebek emecek ya hani kafam karıştı :)
Imasleeper hunilimom daha emzirmedim ama yaklaşıyor artık meme uçlarımda çatlamaya başladı kupkuru kaldı şimdiden kullanıp yumuşatayım dedim
Anne_N Imasleeper rosensse nin var ben de. Ondan alabilir yada alırken içeriğine bakabilirsiniz. %100 saf gülsuyu diye yazıyor
Imasleeper hunilimom kremler çoook pahalı. Ayva çekirdeğinden istediğimi alamazsam mecbur alıcam ama şimdilik bunu kullanayım dedim
hunilimom Imasleeper lansinoh kullandım ben suan fiyatı ne kadar bilmiyorum ama silmene felan gerek yok onu öyle emzirebiliyorsn
Anne_N Imasleeper ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu şekilde krem yapıp bir de hava almasını sağlayacak delikli göğüs kalkanı alacağım.
Sedanurcini0101 Imasleeper kesinlikle kullan az bi suya çekirdeği koy sabaha jel olur çatlamaya yaraya kuruluğa bire bir
Rislek İlk doğumumda ayva çekirdeğinden jel yapmıştı anmem, sık sık sürdüm müthiş ferahlatmıştı ve iyi gelmişti. Sonrasında gümüş kapak kullanıyodum.
Morprenses Imasleeper arkadaşım Gül suyu dök üstüne beklet jel oluyor dedi de bilemedim bebeğe ağır gelebilir temizlemeden kullan demişti bana bence ağır gelir
Civcivim000 Imasleeper ay bunu yapsak ne kadar dayanır acaba jel haline döndükten sonra. Benim göğüs uçlarım oldu olası kuru yarıktı acı vs olmuyordu ama hamilelikle beraber dert etmeye başladım tabi. Doktorum mustela göğüs ucu kremi önerdi ama mucize bir fark oluşmadı maalesef. Doğum da yaklaştı. Bir de bunu denesem diyorum ama hazırladığımız ne kadar dayanır onu bilmem lazım her gün taze yapılmalı gibi bir şey varsa yapamam da
Imasleeper Civcivim000 bende onu merak ediyorum işte doğumum bide kısmetse nisana denk gelecek şimdi hazırlasam nisana dayanır mı :( haftalık mı hazırlanıyor günlük mü orayı bilemedim
Imasleeper Biyo_logg yumuşak yapıyor meme ucunu çatlamalara karşı koruyormuş bebek emdikçede yara oluyor ya tedavi ediyormuş