24 ocak sabahı sezeryanla doğum yaptım.Sezeryandan korkmayın cok cabuk olup bitiyor hersey 3 4 gün hareket etmekte zorlanıyosunuz sadece.Birde sezeryan doğum yapıcaksanız mutlaka bebeğinize bakıcak biri olmalı 1 hafta kadar falan dikişlerle emzirmek memeyi tutturmak biraz zor oluyor.ilk 5 gün memeyi tutturmakta zorlandık kendi sütümü sağıp şırıngayla agzına verdik(süt sağma pompası cok işime yaradı) biberon önermiyor doktorlar.Bu seferde şırıngaya alıstı memeyi hiç istemedi.Bebegin agzına memeyi verip yandan sırıngayla kendi sütümü akıttım o sütü emerken memeyide tutturmayı başardık.Sarılığımız vardı düzenli emmeyle onuda atlattık.Memeyi muhakkak tutturmaya çalısın cok inatlaşıyolar ama aç kalınca bi şekilde tutuyolar.Mamaya biberona sarılmayın hemen direnin bu konuda anne sütü gibisi yok sonucta.Bir de bebeğinizi emzirmek cok güzel bi duygu🥰
Onun dışında bez olarak slepy natural kullanıyorum simdilik memnunum ben 2 numarayla başladım tam oluyor.
Zıbın olarak e bebeğinkileri kullanıyorum yumusacıklar 7 tane faln yetiyor.2 günde bir çamasırlarını yıkıyorum.
Altını temizlemek için kesinlikle pamuk kullanın ıslak mendilide doktorlar önermiyor.Hatta stoklayın e bebekten 6 lı olaeak 64 liraya almıstım suan 80 olmus sürekli fiyat artıyor.
Pişik kremi olarak bepantol aldım hergün sürüyoruz henüz pişikte olmadı.
Agız mendili 15 20 tane olsun
3 kiloyuz hastane cıkısları hafif bol oluyor 20 30 gün giyer muhakkak 6 7 takım hastane çıkısı olsa yeter.müslin örtü 4 5 tane olmalı.
E bebekten ince alt açma örtüleri aldım onlarda cok işime yaradı
Lcw den 2 tane emzirme sütyeni 1 tane emzirme atleti aldım yeterli oluyor kaliteside cok güzel.Hastane pijamalarımıda lcw den aldım onlardanda memnunum.
Hastane için gecelik alın 1 tane ben cok rahat ettim. 1 gecelik 1 pijama kullandım hastanede sadece onlar bile batmadı terlediğim için değiştrdim
Depend muhakkak alınmalı 65 kiloyla xl giydim en büyüğünü al demişti hemşireler.m bedende almıstım ama dar geldi kullanamadım.5 6 tane kullndım benim cok kanamam olmadı.
Göbeğimiz henüz düşmedi banyo yapmadık o yüzden bakım ürünlerini henüz deneyimlemedim banyo yaptırınca onuda yazarım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz🥰