Gizgizgiz Ece003 omega kullanıyorsan kan sulandırıcı görevi görüyormuş ama tabi doktorunuzun karar vermesi gerekli
glsmsny Ece003 doktorunuz önermediyse kullanmayın o zaman vardır bı bıldıgı. İnşallah bır şey olmaz sağlıklı bır sekılde atlatırız hepımız 😕
mucizegebelik6 Ece003 koraspirin kullandınız mi bende gebeyim ve pozitifim öncesinde kullandığım fa kanama yapmıştı şimdi mecbur bu akşam ictim
Ece003 Nazligulbaskak kafam iyice karıştı vallahi doktorlar konuştum gerek yok dedi daha sonra mı vericek acaba
FusunF Ece003 38+4 haftalığım bugün sezaryen vardı iptal oldu acil bir sezaryen olsa kan sulandırıcı kullanıyorum ne olur bilmiyorum 🤷🏼♀️
Nazligulbaskak Ece003 son 3 ay önermiyolarmış zaten kan sulandırıcı canım ben daha 20 haftalık hamileyim o yüzden verdi
Breezy35 Doğuma 5 gün kala kesmek gerekiyormuş çünkü kan sulandırıcı etkisi var ben de son haftamdayım covidim doktor kullanma dedi ama kafayı yiyebilirim
Meltemak35 Haftada covid oldum o süreçte iki hafta kullanmadım. 26. Haftada kan degerlerime bakıldı 32. Haftaya kadar kullanmami önerdi doktorum, zaten bilinen bi zararı yok varsa pıhtılaşmayi engeller dedi.
Ece003 FusunF Ay Allah korusun senide evladınıda çok üzücü hele hamileyken olmak iki kat morel bozuyor
FusunF Ece003 ay inşallah canım seni de bebeğinide Allahım korusun aynen moralim çok bozuk tam Doğum olacakken inşallah hemen atlatırız 🙏
Ece003 happybaby123 çok teşekkürler portakal suyu içiyorum sürekli su içiyorum bol bol Sizede geçmiş olsun inşallah bende atlatırım
CansuDRY Ece003 Dahiliye doktorundan istedim. Yaptı. Bence siz bir d dimer yaptırın. Düşünüp durmazsınız. Kafanız anında rahatlar.😊