aysefatma12 Kızlar 15 gun önce bir hafta önde ve su fazlalıgı vardı başka bir doktorda bugun idrar yolu ile bakarken ultrason yaptı ve suyun az bebeğin geriden geldiğini söyledi aşırı moralim bozuk
Leyyaall aysefatma12 ayni durum bendede var 28 haftalik olmam gerekiyor 1 hafta daha kucuk cikiyor ve suyu sinirda doktor gelisiminde bi pronlem yok ama suyu arttirmak gerek dedi moralim bozuldu
Kprn000 Leyyaall aysefatma12 benmde 27. Haftamda su azlığı çıkmıştı 10 gün havuç suyu kürü yaptım 28. Haftada hem bebek kilo almıştı hem suyum artmıştı tavsiye ederim. Sabah akşam 1 bardak havuç suyu 10 gün içtim. Daha sonra ara ara içiyorum.
Derya3432 aysefatma12 benim de 20. Haftamda suyum az olduğunu söyledi doktorum günde bir bardak havuç suyu bir bardak armut suyu içtim bir hafta sonra kontrole gittim suyunun yeterli olduğunu söyledi ve iki günde bir içiyorum şuan havuc ve armut suyunu.
Leyyaall Kprn000 ayy cok sevindimm bende bu aksam hemen 1 bardak ictim 2 hafta sonra kontrolum var o zamana kadar sabah aksam devam edeyim insallah artar
Kprn000 Leyyaall doktoruma kontrole gittğimde hatta 10 günde su mu artar neden geldin demişti baktı evet suyu normale döndü demişti. Ender saraçoğlu ndan duydum bende denemekte fayda var ne kaybederim dedim başladım valla
aysefatma12 Leyyaall haftaya cumartesı kontrolum var bugun farklı bir dojtor bakmıstı idrar kültğrğ için gitmiştşm
Leyyaall aysefatma12 bu benimde aklima geldi cunku bugun gittigim doktor yeni bi doktordu acaba ultrasonuylami alakali diye dusunmeden edemedim 🤷🏻♀️