Prensesinibekleyenanne benimde bu hafta düştü ve idrar kacirmalarım oluyor , bazen yetisemedgm oluyor sanırım bu durumdan dolayı 🤗 benimde hamileligmde sadece nefes tikanikligim vardı 14.haftamdan beri şimdi düzene girdi normale döndü, dün annemde dedi gobegin düşmeye başlamış diye dün artık başladı idrar sorunlarım birde burnum biraz büyümüş hafif çillenmem var haftaya 12 subatta 37+4te çatı muaynem var 🤗 ikiside güzel bende magnet yaptırırkeb nisanımda kahve kokulu yaptırmıştım mumda yaptırmıştım kahve kokulu jelliydi, hastahanede serbet veriyorlar diye bardaklarimi süsledim bende , hastahane cantama lokum ve süsleri koydum, eve gelene icinde kizamik sekeri aldim lohusa serbeti yapıp ikram ederiz onun içinde kadehlerimi süslemiştim birde o zamanda hediyelik ve lokumları veririm dedim , bende mevlit düşünüyorum aile arasında mesela bebek görmeye gelen yakın tanıdıklar olunca mevlitte sadece aile arasında olur dedim ailelerimizde baya kalabalık o zamanda yine lokum ve hediyelikleri vericem, birde babannem mevlit pilavı yapıyor onuda ikram ederiz ayran ve tatliyla bende farklı bir hediye düşünmedim onun yerine hepsi için aynı şeyi dusundum o yüzden 170 tane yapmıştım , yani bahsettiğiniz gibi vaktinize göre hediyelikleri secersiniz , hastahane ve mevlide kadar serbet ve çikolatada olur hangisi size uyarsa 🤗 her şey gönlünüzce olsun ❤ ama yapmak istediğiniz ne varsa vakit varsa yapin aynı şeyler olabilir çevrenizdeki ya da yakınınız ile ama oda bu durumu hoş karşılar hemde sizin aklınızda kalmamış olur yinede danışırsınız isterseniz 🙏🤗