Zey1- Hanımlar lütfen hala doktor ve hastaneye karar veremedim .Avrupa yakası istiyorum . 23 haftalık gebeyim . Önerinize ihtiyacım var 🙏🏻
Zey1- Sld-kocbay @Busrazkn37 @Aslihan94 @Seymaaogretmenn12 @Serpiloral @aysealtuntas @tospikaskim @Sureyya-22 @Aslihan94 @Ocakbebegi Allah razı olsun kızlar kararımı verdim çok saolun 🙏🏻🥳😘
tospikaskim Busrazkn37 ben özgür hanıma gidiyordum en başından beri sonrasında çok paragöz olduğunu gördüm 2litesti yaptırmamıştım kabul etmedim diye muayeneye bile düzgün yapmadı. Bi de eşime en başından beri hiç samimi gelmemişti sonrdn bende hak verdim. Ama hastaneyi çok seviyorum Dahiliyeci eşi mesela çok iyi Bi doktor tiroidimin takibini hala kendisi yapar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
Seymaaogretmenn12 Aslihan94 bugün bende özcan beyde takibe başladım gerçekten çok iyi bir doktor 🤗 15 yıl önce kardeşimin doğumunuda özcan bey yaptırmıştı
Aslihan94 Seymaaogretmenn12 evet gerçekten sabırlı ve ilgili biri tek sorun çok hastası olması randevu almadan gidince kapıda beklemek baya sürüyor 😊
Sureyya-22 Zey1- Türkiye hastanesi Ayşe Solaroğlu harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Hawwa Sureyya-22 ben ayse meryem usluya gidiyorum bende cok memnunum sadece hastane çok pahalı.. dogum ucreti hakkinda bilginiz varmi?
Ocakbebegi Zey1- medipol mega. Türkiyenin en iyi 3.hastanesi, hem üniversite hastanesi hem de diğer özeller gibi para için herşeyi yapan özellerden değil. Daha önce farklı ameliyatlar da oldum burada çok memnun kaldım
Busrazkn37 tospikaskim amin canım inşallah ben ilk doğumumu da özgür hanımda yaptım memnunum ama öyle zıt düşücek bi durum olmadı belki ondandır
Hawwa tospikaskim bende turkiye hastanesi ayse meryem usluya gidiyorum ama.ozgur hanima anlam veremedim sen 2li test yaptirmazsan yada yaptirirsan o na kârımi oluyor hastane aliyor parayi
tospikaskim Busrazkn37 belki öyle de aslında bizde ters düşmedik bende anlm veremedim benim tercihim ie saygı duymadı gibi geldi. Tabi önceden tanıyorsun memnunsan çok çok iyi bildiğin doktor en azından ☺️
Sld-kocbay Edu ilk 90 başladım ama zamlardan dolayı 150 kadar cıktı. Emniyet olanlara yüzde 20 gibi bi indirim var bu yüzden ben 130 ödüyorum
Gokcezzz Zey1- Prof.Işık Üstüner özel muaynane ücreti 400 TL doğumları medicana da yapıyor çok iyi doktor iyiki tanıdık