1oguzannesi Deliler gibi avuç avuç toprak yemek istiyorum yeminle kendimi zor tutuyorum böyle bir şey olabilir mi ya kızlar . Burnuma kokuyo ağzım sulanıyor düşündükçe hayır bir insanın canı toprak ister mi 🤦
Kbra240 1oguzannesi turk kahvesi yap telvesini iç toprak hissi veriyo🤣 hamileyken banada olmustu boyle
eminey14 1oguzannesi yalnız değilsin günlerdir burnuma kokuyor çareyi kil yemekte buldm canım istedikçe kil yiyorum 😃
Samiyusuf56 1oguzannesi ben 3 hamileliğimde inanılmaz aserdim ve az az yedim valla😕cok şükür bir sıkıntı olmadı
1oguzannesi nerelerdekaldin Aycan051415 prensessannesi22 Evet araştırdım biraz demir eksikliğinde oluyomuş böyle ilginç şeyleri yeme isteği 🤦 demir takviyesi dediğiniz şey d vitamini damlası mı acaba doktor verdide kullanmıyorum daha doğrusu unutuyorum aklıma geldikce alıyorum
1oguzannesi Selenm ayy bende yarın gidip alıp yiyim bari annemlerde vardı kil 😂 ağzım sulanıyor düşündükçe
prensessannesi22 1oguzannesi hayir demir ayrı bir vitamin. Ama d vitaminini mutlaka kullanin aksatmayın bebeğiniz için önemli .
Hilalbasak 1oguzannesi cnmm seni cok iyi anliyorm hamileligim boyunca kavanozlarca çiğ ince bulgur yedim.Hic sulandirmadan oyle kuru kuru agzima dikiyorum kavanozu😁😁😌betonda yemislifgm var