KemalFatosPolat ElifDefnem bende burda bekliyeyim belki cevap veren olur sabah kararsız kaldım versem mi vermesem mi die
Babyboy ElifDefnem benim bildiğim anne sütü bütün ihtiyacını karşılıyor ne zaman ek gıdaya geçerseniz o zaman su verebilirsiniz
Babies16 ElifDefnem agzinda pamukcuk olmasin diye emzirmeden sonra 1 cay kasigi verilebiliyor sicak havalarda
GecesMom Benim bebeğim 1 aylık düne kadar vermemiştim kararsızdım ama bebeğimin dudakları kuruyordu sürekli aklıma takılıyordu dün 2-3 çay kaşığı verdim artık hergün vericem havalar çok sıcak
Rumeysarana ElifDefnem suyu ilk zamanlar öneriyorlar benimde bildiğim, emzirme yada mama sonrası ağzında kalanların gitmesi için bir iki yudum kadar verilebilir demişlerdi
deletedmom6295 ElifDefnem bir iki yudum veriyorlar genelde ilk sarılığını atsın diye ve genelde de önerilmez😀
Nnzhktt Tabiki hayır canım benim sütün büyük bi oranı su zaten ve bebeğin neye ihtiyacı varsa senin vücudun ona göre süt üretiyo zaten bebeğin ağlaması bile süt üretimini tetikliyo düşünsene ne kadar güzel bi mucize 🤗
Caglasmsk ElifDefnem yengem dogum yaptgnda sütü cok gelmiyodu az geliyodu cok agliyodu yeğenimde. Yengem cay kasigiyla bi iki defa veriyodu sütünü verdikten sonra. Bi Problem olmadi belki bi cay kasigi verebilirsin.
ElifGuven ElifDefnem eğer bebeğim mama içiyorsa verilir çünkü mama kabız ve gaz yapar ama seni emiyorsa verilmez