RabiaKaratas Kizlar biraz bilgi verir misiniz acaba memnun kaldiniz mi iciniz rahat miydi ? Dogum baslayana kadar esiniz yaninizda kaldi mi
Mehtapca06 RabiaKaratas benim ilki kötü bir tecrubeydi ama ilk pik zamanıydı covid zamanıydı şimdi bu formdan cesaret aldım ikinci doğumunu yapicam Haziran’da 😂
Mucizem26 RabiaKaratas yarin tahlillerim yapicak haftaya gun verilcek dogum yapincayazarim insallah 😊
RabiaKaratas Mehtapca06 bende temmuzda yapicam ama hastane biraz uzak gittigime değecek mi merak ediyorum
Mehtapca06 RabiaKaratas değer inşallah detaylı ultrason randevusu aldın mı ben zor bela 8 marta aldım randevu yokmuş
ozgese-s Mucizem26 Canım kaç haftalıksın ne zaman gün veriyolar bende 36.haftadayım henüz doğum konuşmadık merak ettim
Mucizem26 ozgese-s suan 37+1 im canim ben 14 gun once gitmistim 10 gun sonra gel demisti esim askeriyede gelemem demistim 1 2 gun farketmez dedi doktor gelisinde sezaryan icin tahlillerini yapalim dedi 38de gun veriyormus 39a girince aliyorlarmis bakalim sabah gidicem ne diycek canim
ozgese-s Mucizem26 Şimdiden kolay doğumlar diliyorum sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 🌺 teşekkür ederimm
Serpilikra Bende sehir hastanesinde dogum yapicam jnsallah hatta bugün çıktım hastaneden acıkligim var diye 1 gün yattım çok ilgililer özel hastanelere verilen paralara yazık gerçekten