Rabia344 Mervecntr canım normal bebeğin büyüyor gelişiyor ondan benimde vardı doktorum öyle demişti bana
Mervecntr Rabia344 sancım çok şimdi doktora gidiyorum kızlar dua ediin kokuyorum ağrılardan dolayı sadece ağrım var leke falan biseyin yok ama ağrı çok şiddetleniyor gitmeem gerekti doktorum bı görün dedi ddua edin gelir gelmez yazzicam 🤲
Ebeanne97 Bizede ilk 11 haftada kiz dediler sonra 13 haftayken erkek dedi doktorumuz bakalim 15 inde kontrolum var cinsiyetimizz o zaman belli olucak insallahh🙏🙏
eslemsi Asellinannesi0 bende 15im ama dogum tam hangi ay hangi gun bilemiyorum ya kaci gozukuyor sizin
Bebisiannesi asliu_ Bende bulamıyorum 😭 hep kız odaklıydı tahminler ama sanki dünyada erkek ismi kalmamış gibi geliyor 😂
eslemsi Asellinannesi0 takvimde gordum 37 temmuzmus benimkide ama normal dogum siresi sanirim dimi 38 haftalikken mi 27ye denk geliyoruz acaba
Rabia344 Mervecntr Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canım çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun haber ver mutlaka 💐💕
Mervecntr Rabia344 geldim canım çok şükür bebişim iyi dediğin gibi büyüdü için oluyormuş ve dinlen dedi bol bol büyümüş bebişim çok haraketli çok rahatladım saol gerçekten sende ♥️♥️
Rabia344 Mervecntr Çok şükür canım büyüsün sağlıkla gelsin bebişin inşallah 😍😍 bol bol uzan dinlen bende de oluyor o sancı sabaha kadar uyuyamadığım olmuştur geçecek güzel anılar bunlar 💕💕💐💐
Bsraoztop Bizde 15+1 deyiz.. 12.haftada cinsiyeti sorduk dr söylemedi.. 2 hafta sonra gidicez inşallah gösterir de öğreniriz 😇 3 lü taramayı yaptırcakmısınız kızlar???
kuzeyinannesi_ Bsraoztop sağol canım inşallah 2 doz aşım vardı 3. Olacağım gün covid belirtilerim başladı