bejanne00 Başına gelen var mı? Çok abarttım ondan istifar ettim desem mide eksimesinden sabah doğru dürüst bisey de yemedim. Basına gelen var mi? Veya sebebini bilen..
KezibanUan bejanne00 bende 35. Haftama girdim 2 gün sabahları kustum canım kalkar kalkmaz aşırı bulantım oldu şaşırmıştım hatta midem aşırı yanıyo maden suyu içiyorum iyi geliyo. 36. Haftaya girdim geçti
KemalFatosPolat bejanne00 canım ben de iki gün boyunca kustum sonra da doğum oldu erken Doğum riskin yoktur inş
Biology26 bejanne00 benimde bi gün öyle oldu sabahtan aksama ne yediysem çıkardım acile gittiğimde bişi çıkmadı serum verdiler sonra bi daha kusmadm
SelinUzun Ben bu durumu 6. Ayımdan beri çekiyorum sürekli mide yanması peşine kusma hep zayıfladım kilo alamadım 😕
Kaderadem19 SelinUzun benim kac aydir hic midem bulanmadi 39 haftaya geldim hergun midem bulaniyo nasl is anlamadim
SelinUzun Kaderadem19 bebek iyice baskı yapıyo annesi ondan dolayı da olabilir son zamana geldiler artık bende 37+4 üm 1 hafta sonra geliyo kızım
HandanOsman Canım ben 33 haftalık oldum hala çekiyorum bu durumu. Sadece 6 kilo aldım onu da bebiş aldı zaten. Hala sabahları hiç birşey yiyemiyorum. İlk 3 ay ne giriyorsa geri çıkıyordu. Şimdi bile su içmek ızdırap😔
cnn34 SelinUzun canım belki sende sorun olmadığı içindir benim amh 1 in altında ve hiç çocuk yoksa ilk tüp bebeği ücretsiz yapıyolar yani gütse gitse 2 gider diye düşünüyorum ilaçlarla