nilo81 Kızlar 7 haftalığım 1 haftadır şiddetli bulantım var emedur içtim daha beter oldum zofere başladım ona rağmen kusuyorum acilde soluğu alıyorum bu durumda olan var mı ne hafifletir
GzdeSar nilo81 canım ben 13 haftam bitecek hala kusuyorum bana bi nebze iyi gelen şey limon kokusu ve tuzlu şeyler levlebi mesela Allah yardımcın olsun :(
EsraAygnArk nilo81 benim de 6.haftada başladı 13.haftada bitti Ama hiç bitmeyecek sandım O kadar kötüydüm ki ben iyi gelen hiç bir şey yoktu Sadece bekliceksin başka çare yok
Tosbagam nilo81 maden suyu midemdeki gazı çıkartıyor biraz rahatlıyorum. Sabah ilaç içsemde o ilacı da çıkarıyorum. Aç karnına midemi boşaltmadan bişey yiyemiyorum. Bişeyler yiyebildiğimde soda içiyorum. Varsa sabah bulantısına mideyi boşaltmadan durabilen
GzdeSar nilo81 7 -8 gibi başladı tiksinmeyle sonra geldi kusmalar doktor kıza benziyor dedi ama bayramdan sonra netlescek cnm :) benim 7/24 bulantım var günde 2 kerede kusuyorum
Tugbabuke 4 aylik olmayinca mide bulantısı falan gecmiyo cok nadir yani doktorum 4. Ayinda biseyin kalmaz dedi oyle de oldu sukur
Aylnn 5.haftada başlamıstı benim bulantılarım canım günde 5kez kusuyordum çok kilo vermiştim şuan 13.haftadayım geçmedi ama azaldı artık yiyebiliyorum midem boş oldugu zaman kusuyorum simdide senin gibi zofer kullandım o biraz iyi gelıyordu
Elmassefil Serum taktir rahatlatır canım doktorundan serum iste vitamin de var içinde . Bende 11 +2 haftalığım ilaç kullanıyorum çok şükür. İlaç içmezsem günde rahat 5 &6 kere kusuyorum su içsem çıkıyordu
ozgeya nilo81 benim 5 haftalıkken başlayıp 26. Haftama kadar sürdü.malesef metpamidle hafifletmek dışında hiçbir şey fayda etmemişti.bu sürede 12 kilo verdim.yemek olarak da sadece mercimek çorbası ve makarna yiyebiliyordum.Çok zor bir dönem ama bir şekilde geçiyor gerçekten,34 haftalık oldum bile ☺️
Caglasmsk nilo81 21+2 haftaligm sabah bulantilarm gecmedi gun icinde de bulaniyor ama kusmuyorum sadece sabah. Ne ilac gecirdi ne baska bisey biraz hafifledi oncekine göre önce gün icinde 6-7defa cikariyodum simdi 1 e düştük Allah'a şükür. Bi 2 gun gecti geri geldi bulantilar. Buda biter mi bilmem🤷
alcang nilo81 öncelikle bebişin hayırlı olsun. Mide bulantısından 14 kilo veren bi gebe olarak 3. Ayın doluncaya kadar yapabileceğin bişey olmadığını üzülerek söylüyorum. Ben 3 ay bitene kadar 2 güne bir acile gidip serum taktırıyordum tek iyi gelen şey bu. Hiç bişey yiyemiyordum yediğimde de direk kusuyordum ama 13. Haftama girdim kesildi şuan 16 haftalık olduk çok ağır kokularda hafif bulantım oluyo o kadar.