asyaninanneyim Kızlar bebiş mememi emzik olarak kullanıyor mecbur emzik siparişi verdim avent söyledim wee baby tutmadı. Meme uçlarım acıyo artık tok olsa bile uyumak için emiyo baska care bulamadım sizce emzik verince emmeyi bırakır mı
hunilimom asyaninanneyim benim kızım tutmadı emzik 😂 23 ay kullandı beni simdi ki ne vericem en azından sadece uykuya geçişte düşünüyorum
star3star asyaninanneyim benim annem yeğenim doğduğjnda odaya bebeği getirdiklerinde direk ağzına yalancı memeyi vermişti hemen alışsın diye.ablamın memesinide emdi bi sıkıntı olmadı.aslında yalancı memeyi damak yapısı için önermiyolar fazla ama gece uykusu felan için çok iyi oluyor bende yeni hamileyim ve nasipse bende doğumdan smra hemen yalancı memeye alıştırvam
Cmle1994 asyaninanneyim ben emziremedim bu konuda fikrim yok da avent bebek damak yapısına en uygun Emzik olduğunu söylemişti doktorumuz bileğiniz olsun avent doğru seçim 👍
Bebiscann asyaninanneyim 4 aylık şu anda 2. Aydan beri tutuyor canım, ilk ay hiçbir emziği tutmadı, sonrasında baya zorladım uğraştım en son wee baby marka olanı tuttu, iyive uykuya dalınca emziği ağzından alıyorum
asyaninanneyim Bebiscann oy oyy bizimkide wee baby tutmadı damaklı emzik avent sipariş ettim inşallah 1-2 güne gelir onu tutar tutmaz diye korkuyorum 🤦🏾♀️
Zeyyyn asyaninanneyim 10 günlükten beri emiyor emzik 4 aylık oldu uyku öncesine alıştırdm meme reddi filan olmadı sürekli vermek belki yapar ama rutin oluşturnca yapmaz