Melisagncm Merhaba anneler,bebek bezi alacağım 1 numara yenidoğan (2-5 kg)kaçlı paket alsam yeterli olur? 120′li çok olur mu? Hemen büyüyorlar diyorlar bir numara 40′lı falan daha mı uygun olur?
Melisagncm Ece003 ya ilk bende öyle düşündüm ama çabuk büyüyor diyolar ilk haftadan on günden sonra falan sıkarda diyorlar bilemedim ki 😂
Asyanill 88’li 2 paket aldım günde 10 tane değiştirdiğim oluyordu kızımda o yüzden aldım birde ıslak mendil hangi marka öneriyorsunuz kızımda waterwipes kullanıyordum ama baya zam gelmiş onun gibi iyi birşey varsa ondan alıcam
1sincaptanesi Asyanill babyturko aldim gitti gidiyordan 47₺ 12tane 60lı bugungeldi cok arastirdim sorusturdum ama gercekten güzel bence hem dokusu yumuşak hem alkol parfüm flan zarali bisey yok saf islak mendil sanirim
NurGulmek Asyanill sleepy yenidoğan. Sadece su var içinde. Bunu almasanız bile içeriğinde parfüm vs olmasın. ☺️
Cmle1994 Asyanill Bende pure care kullanıyordum ama inanılmaz arttı ki bebeğimin cildi çok hassas şuan sleepy bio natural ıslak mendil kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim geçişte hiç sıkıntı yaşamadım
1sincaptanesi Melisagncm babyturko sleepy arasinda cok gidip geldim adet konusunu çok kişiye sordum gunluk 5 diyen de var 14 diyen de ama ben yakin cevremin onerisiyle ortalama 5 tane hesapladim.. sleepy 168liden aldım
Deletedmom10846 Melisagncm bazı bezler alerji yapabiliyor çok fazla almayın derim. Bebiş doğunca devamını almak daha iyi oluyor.
Melisagncm Deletedmom10846 aynen teşekkür ederim öyle yapmaya karar verdim az alayım bittikçe tenine göre alayım en iyisi
Cmle1994 Melisagncm 120 Li uygundur ben 70 Li almıştım pişik olmasın diye sık değiştirdim ikinci paketide sonra almıştım
Glfdnaktr Melisagncm bende merak ediyorum oğlum 3 buçuk yaşında ilk gebeliğim değil ama herşeyi unutmuşum🙈