Raluca Merhaba Ben 24 haftama girdim bol bol su icmek cok onemli hamilelik doneminde ben gunde en fazla 1 bardak su iciyorum , icemiyorum ne yapabilirim
Klcaysgl Raluca bütün hamiş bayanlarin sıkıntisi emin ol canim bende içemiyorum en fazla iki bardak miğdemi bulandiriyo nedense
Zeyzey_12 Raluca yanınıza büyük litrelik şişelerde su koyun elinizin altında olunca sürekli içersiniz
Seydaisik Raluca Yanınızda bidon gezdirin azar azar için en azından gözünüzün önünde olursa sürekli aklınıza gelir. Bende çok içemiyorum ama gözümün önünde olunca içmeye mecbur hissediyorum :)
Raluca Klcaysgl Evet benimde ayrica hic bardakdan icemiyorum oyle bir takintim var hep siseden iciyorum ictigimde
Raluca moom222 yok dokdor bisey soylemedi karnimdaki su hep iyiydi kotu bisey olmadi ama suan daha cok azalttim icemiyorum
moom222 Kızlar hepinize soruyorum ilk aylarda su yu az içmeniz ilk üç ay diyim sorun oldum @Seydaisik @Zeyzey_12 @Klcaysgl
asliu_ Raluca su hatirlatma programi indirebilirsin ben drink water uygulamasini kullanıyorum etkili oluyor bence ben kullanıyorum :)
asliu_ Raluca tok tutan seyler ye mesela ekmek pogaca simit paketli gidalar yeme onlar hemen aciktiriyor glisemik indeksi dusuk bol lifli saglikli yag iceren besinler tüket her öğününde o zaman acikmazsin belki :)
mercimeginannesiiii Raluca Tavsiye veren çok kişi olacaktır ama ben de zamanında bu problemi yaşamış ve hala arada bir yaşayan bir hamiş olarak buna çözüm bulamadım. Su midemi bulandırıyordu. Aylarca günde bir Ya da iki bardak su içtim. Şu an 6.5 aylık olduk günde 1-1.5 litre içebiliyorum. Çok şükür ki bebeğimin suyu hep iyiydi bu da bir rahatlık vermişti bana.
Ceren_01 Raluca Ben ilk zamanlar içmiyordum diye idrarımda enfeksiyon olmustı sonra mecburiyetten içmeye başladım alıştık artık günde 3 litre içiyorum
em1nece Raluca ben de öyleydşm hiç susamıyorum 1 bardak ancak içiyodum. Ama bi kaç muayenedir doktorum aynı şeyi söylüyor suyu azmış bebeğin. Şu anda 34+3 teyim zorlayarak 1.5 litreye kadar çıkardım yine az ama umarım etkisi olmuştur. Dikkat edin siz de çok önemli sıvı tüketimi
Nilufar_1996 Bende su içmeyi sevmiyorum zor içiyorum ama bir bardak çok az en az bir litre içmeye çalışın. Bizim su sıkıntımız olmadi çok şükür az içmeme rağmen suyu hep iyi ve temiz diyo doktorum.