Melikekorkusuz 8 haftalık hamileyim ama çok azcık göbeğim çıkmış gibi hissediyorum. Hissetmek de değil göbeğim azcık çıktı ama hamilelikten dolayı gaz mı var ondan mı acaba bilemedim. Sizde göbüş ilk ne zaman çıkmaya başladı🤩
Clementinee Melikekorkusuz 30. Haftadan sonra çıktı benm göbeğim. O haftalarda bebek susam kadar gazdır canım
Eda_Esen Melikekorkusuz Bnm erken çıktı canm şu an bile baya var 25. Haftadayım arkadaşım bende 3 hafta önde hamileliği bnm karnım ondan çok öncesin de düz bi karnım vardı bu Arada onun kız bnm erkek kız ene verir oğlan sivri olur derlerdi biz aynı öyleyiz onun yaygın yanlar dolu bnm yanlar boş öne doğru gidiyor …
Gizem260 Melikekorkusuz 12 haftalık olucam yarından sonra (11+5)valla eşim bu sabah işe giderken karnıma dokundu senin karnın sertleşmiş şişmiş dedi sanki öyle kasıklarıma doğru öyle olmuş ama dışardan biri anlamaz tabi daha. Ama karnım çıkmamış olsa da artık herşey acayip rahatsız ediyo kot pantolon falan dün giymiştim karnıma sancılar girdi
Klcaysgl Canim 8 haftalik gebelikte karin hemen çikmaz minnak daha bebiş gazdan olan bişey o bende düğmemi ilikleyemezdim mesela şişkinlikten o haftalarda 22 haftaliğim anca belirgin oldu karnim ☺️
Deletedmom623737 Melikekorkusuz 18 20 haftaya kadar karnım hiç yoktu sonra yavaş yavaş cıkmaya başladı 30 dan sonra daha net belli oldu Hamile oldugum 😂
Stmom Benim o haftalarda gazdan dolayı daha çok karnım vardi 25 haftaligim daha yeni çıkmaya başladı 😅 yani o hamile göbeği değil henüz