Hhilall37 Burcin1706 36+6 olarak şimdiye kadar bir sancım olmadı sadece karnımda sertleşme ve toplanma oluyor
Pinar-25 Burcin1706 ben 37 oldum 2 haftadır agrım var karnında kasılmada varartık sancılar başladı gibime geliyor
Hhilall37 ZEYNEP2025 35. Haftada nst de sancı 27 lerde çıkmıştı doktor gayet iyi bir sıkıntı yok demişti cuma günü tekrar kontrolüm var nst de kaç çıkacak bakalım. Belki vardır hissetmiyorumdur bilemiyorum 🤷♀️
ZEYNEP2025 Hhilall37 Evet bazen hissedilmiyor ama nstde cikiyor. Normal dogum dusunuyorsunuz sanirim ben sezeryan 10 gun sonra olucam o yuzden sanci falan pek takmiyorum .
pinkymoms halilinannesi ve deli gibi kaşıntım varr 😖 bir hafta daha bekleyeceğim kendi geldi geldi gelmezse doktoruma söylicem beni doğurtsun diyee 😫😫
esmer3 Burcin1706 bel sırt ağrılarım çok fazla nst de sancı sadece bi kere 40 larda çıkıyo başka yokk ama bebek çok toplanıyo içerde 36. Haftadayız
Hhilall37 ZEYNEP2025 evet herhangi bir problem olmazsa normal doğum istiyorum ama minik prenses nasıl gelmek isterse öyle olur. Sizin haftanız tam olarak kaç sezeryan olduğunuzda kaç haftalık oluyorsunuz
Ece003 Burcin1706 35+3 iliğim kemiğim her yerim ağrıyor 🥲 bu haftaya kadar ağırlaşmamıştım şimdi yere eğilmek zor geliyor
Hhilall37 ZEYNEP2025 planlı sezeryanlar özel güne ayarlamışlar hep 14 üne sezeryan günü alan çok kişi var. Siz öyle yapmamışsınız sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
ZEYNEP2025 Hhilall37 12 subat evet 14 secmem cok sacma olurdu. Amin insallah hepimiz sag salim kavusalim insallah ☺🤲
Deletedmom_33 Burcin1706 36. Haftada benim oldu bir kez bakalım 00 da 37 oluyoruz sakın mi geçer tam tersi mi 😅