Damlaai Iyi bayramlar kizlar yarin bebegimin 7. Gunu saglik ocagi kapali topuk kanini nerden verebilirim bilgisi olan var mi bizim gibi olanlar ne yapicaksinizz ??
DidemDzltaDinel Damlaai Ana sağlığı hemşirem bayramdan sonra alacak bebeğimin 7. Günü bugun. Bana oyle bir şey demedi 4 günlükken aradı bayramdan sonra gelin 2. Topuk kanını alalım dedi. Bilemedim şimdi
AytenFaruk Devlet hastanesi bu konuda yardımcı oluyor bende özellikle sordum doğum yaparsam sağlık ocağı kapalı topuk kanı için ne yapabiliriz dedim çünkü sağlık ocağı doğumdan 48 saat sonra bebeği getirmeniz lazım demişti doktor acilden giriş yaparsanız yönlendirirler dedi 🤔
Damlaai Sukranerolkaradag ilk topuk kani dogdugunda 2. Topuk kaninin ise 7. Gunu dediler ama bilmiyorum size oyle mi dediler
lulu_ Bana da doğduktan 5 gün sonra gel dediler 😊henüz doğum yapmadım ama hepsi ayrı bir gün mü veriyor ki 🙄🙄
Damlaai Sukranerolkaradag 2. Topuk kani veriliyor sizi bilgilendirmemsler demekki bi arastirin isterseniz
Sukranerolkaradag Damlaai sağlık ocağına en son gittiğimde "unutmayın topuk kanı vermeye geleceksiniz 3.gün" dediler. "Artık sağlık ocakları alıyor ve en uygun topuk kanı ilk 72 saatten sonra alınan kandır" dediler.