Armess_loya Evliysen, evliliğinde ailenin onayı varsa nikah varsa mesele olmaz, 🌸ama resmi nikahın yok mu canım, bu sorun yaratabilir ahh kuzum çok da küçüksün yaa keşke reşit olmayı bekleseydin canısı🌸
Damlanur01 Yasemin_nisa aşkım bende 17 yaşındayım özele gidiyorum özel de bakar resmî nikahın varsa hiçbir sorun olmaz ne özelde ne devlette ama gebelik değildir bu korona felan allah korusun test yaptır
Yasemin_nisa Damlanur01 çok şükür atlattım birkaç gün yattım kaldım ama şuan çok iyiyim ve bulantım var iki uç gündür göbeğim de hafif çıktı çok şükür tuttu yavrumuz
funnymummy lunam aynen öyle ben daha 18 değilken adet gecikmesi sebebi ile kadın doğuma gitmiştim hiç de öyle bir sorun olmadı
Yasemin_nisa mirage333 teşekkür ederim görüşünüzü bildirdiğiniz için severek isteyerek evlendim evet Küçüğüm ama çok şükür mutluyum pişman değilim
Yasemin_nisa Denzk neden böyle düşünüyorsunuz 6ay oldu evleneli pişmanlık duysam çocuk yapmam allah için ya
Denzk Yasemin_nisa Canım evlilik insanı çok yıpratıyor şuan değilse bile 5 sene sonra pişman olacaksın insanlar çocukluğunu gençliğimi yaşayıp sonra evlenmeli duygusal olgunluğa erişmeden yapılan evlilikler hep hüsran şuan beni anlamanı beklemiyorum ben 26 yaşında evlendim o bile erken diyorum bazen. İnşallah tabiki pişman olmazsın bundan sonrası senin ve bebeğin için iyi olur
Cihansena Bakmak zorundalar bende 16 yaşında hamile kaldım 17 me 2 ay vardı nikahım 17 ye girince aile imzasıyla kıyıldı devlet hastanesine gitim nikah çüzdanımı gösterdim sorunsuz bi şekikde kadın dogum baktı aynı sekilde özelde baktı ama nikahın yoksa hemen polis cagrıyorlar nikah cüzdanını 18 girene kadar yanından ayırma ceza yersin