Yasemin_nisa Ocak ayında hiç olmadan geçirdim şuan ise ateşliyim bel ve bacak ağrım var bıçak saplanır gibi boğazlarım şiş gebelik testi yaptım negatif çıktı devlet bakmıyor özel de dava açılıyormuş ne yapmalıyım
Fatma29 Yasemin_nisa özel bakar niye bakmasın reşit olmayan bi kız benimle aynı hastanede doğum yapmıştı bakarlar
Yasemin_nisa Fatma29 tat yada koku kaybım yok üşüttüm biliyorum ancak ağrıları anlamıyorum hem adet de olmadım endişeliyim
Fatma29 Yasemin_nisa illa tat kokunun gitmesine gerek yok artık ateş olmadan bile covit olabiliyorsun
esn46kyy Yasemin_nisa resmi nikahın kiyildiysa sen evlilik yoluyla erginlik kazanmış sayılıyorsun canım Yani reşit sayılıyorsun Senin muayeneni yapmak zorundalar polise vs. Haber verilecek bir durum yok resmi olarak evli olduğunuzu bildirirseniz sorun kalacağını sanmıyorum
Gizgizgiz Yasemin_nisa gerçekten resmi nikahınız varsa niye dava açılsın ne alakası var yok öyle bişey acilden giriş yapın bakılsın
ressamistanne Yasemin_nisa resmi bir evlilik mi? Resmiyse adli işlem yapmadan bakarlar. Sen covid hasta semptomlarını taşıyorsun test vermeden bakmazlar sen yanlış anlamışsındır. Hastane sana neden dava açsın? Dava parayla oluyor
Yasemin_nisa ressamistanne reşit olmadığım için dava açılıyormuş kovit ile alakalı birşey söylememişler
ggkca Yasemin_nisa 18 yaş altı resmi nikahı olmayan hamilelik şüphesi olan kişilerde tecavüz, istismar gibi şüphelere karşı polise haber veriyorlar. Ama senin zaten nikahın varmış o yüzden sorun olmaz.
Yasemin_nisa Deletedmom2265 şehir hastanesine gittik bakmadılar oranda oraya yolayıp oyaladılar sadece
Damlanur01 Yasemin_nisa aşkım bende 17 yaşındayım özele gidiyorum özel de bakar resmî nikahın varsa hiçbir sorun olmaz ne özelde ne devlette ama gebelik değildir bu korona felan allah korusun test yaptır
Cemrreedemirci Tabiki bakarlar neden bakmıyor devlet? Sağlık hakkı en temel hakkınız. Zaten nikahiniz kiyilmissa kanunen sıkıntı yok demektir. Devlet hastanesi kimliği olmayan insanlara bile bakıyor.
Yasemin_nisa Gizgizgiz kasım ayında çok ağırlı adet geçirdim azdı ama ağrılıydı gittik hastaneye kadın doğum kan ver dedi erişkin acile gönderdi orası da yaşın reşit değil çocuk acile git dedi saatlerce boş sıra bekletmişlerdi
ressamistanne Yasemin_nisa sen zaten 18 yaşın altında evlenmişsen anne baba onayı vardır evlilik c0zdanın yeter. Acilde çalışıyorum ben çok geliyor böyle vaka biliyorum
Seymaben Yasemin_nisa resmi nikahiniz yoksa cocuk şubeye bildirebilirler ama yinede bakmama gibi bi lüksleri yok