Kizlar merhaba daha onceki postlarimdan bilenleriniz vardir belki bebegim makat gelişti ve 8 ocakta 1 cm acilma ve sanci ile yatışim yapilmisti ciger gelistirici yapldi 2 doz ve haplarla dogumu durdurdular son 1 haftadir sancilarim cogalmisti 2 kez hastaneye acile gelmistim en son pazar gunu geldigimde acikligim 3 cm olmuştu doktor yuru acilman olsun deyip eve yolladi bende ozelde takipli oldugum doktoru arayip durumu anlattim ve durdurmamalari gerektigini soyleyince 01.02 tarihinde hastaneye geldm acilmam 4 5 cm dediler yatiş verdiler dogumhaneye geldim doktor bu gece alicaz dedi beni korku sardi tabi ilk bebegim benim odaya gectim hemsireler doktorlar muane ettiler varis corabi vs giydirildi ustumu cikarttm onluk giydm hemsireler doktorlar gayet ilgilelilerdi saolsunlar . Ameliyata aliyoruz dediler sedye geldi aldilar sedyeye ameliyayhaneye gittik hazirliklar basladi soguk evet ameliyathane ama basta hissetmedim o kadar ben sogugu anestezi doktoru geldi belimden 3 kez sanirim yanlis hissetmediysem igne yapti sonra ayaklarimda bi karincalanma basladi zaten yatirdilar sondayi taktilar ondan sonra onumu kapattilar anestezi doktoru kafamda dikildi beni oyala benle konuş dedim saolsun biraz konustu 😁 sonra ben gidicem biraz izleyip dedi gitti 😀 basimda surekli kontrol eden biri vardi tansiyonumu vs doktorlar ameliyata basladilar ben bacaklarimi kaldiramadigim zaman dokunmalari hissediyordum ama cok da degl yani tansiyonum dustugunden sanirim bi kez kustum . 10 dk icinde bebegimi cikardilar temizlemeye aldilar hemen gormedim migdeme bastirdiklarni vs ben hissetmedim cok fazla korkulcak gbi degilmiş yani :) 10 dk sonra bebegimi birazcik gosterdiler optum kokladim aldilar yanimdam cikana kadar ameliyattan agladi zaten :) yarım saat 45 dakika dikişler surdu bebegim 23.15 de geldi sonra dikislerim de bitince beni ameliyathanede bi odaya aldilar ameliyathanenin sogugundanmidir artik yoksa anestezidenmidir bilmiyorum ama usuyodum ve tirriyodum sonra dogumhaneye getirdiler beni yatirdilar odama saat 1.30 gbi odadaydim saat 3.5 gbi bebegimi getirdiler yanimada solunum destegi aldi o zamana kadar bacaklarimin uyusuklugu gecince geldiler ustumu giydirdiler ve sondayi cikardilar o zamana kadar iki agri kesici serum vermislerdi zaten sondayi cikarirken hiç de acimadi yani abartmislar dedim kendi kendime :) ustumu giydim annemde yanimda refaketciydi zaten hemsireninde destegiyle bi bismillah tutunarak kalktim zor kalktim evet ama cok zor degil inanin insan o anlik güç ile kalkiyo bende kalktm 3. Kalkisimda kendim kalktim ayaga ve gaz cikardim 3. Kalkisimdan sonra 5 6 kez gaz cikardim buyuk tuvaletimide yaptm tek basima yurudum kesi olan yerde yanma hissi gbi bir aci oluyor birde sanki siddetli bir adet sancisi cekermiş gbi sanci aci agri oluyor şuan hala acilarim var ama kendim kalkiyorum yatiyorum suan tabikide bu kadar olcak cunku sonucta ameliyat yani ama Allah guç kuvvet veriyor suan bebegimi kendm alip emziriyorum karnimda acilar var evet acim agrim var ama emi olun ki değer evlat çok başka :) ameliyathanede ki doktorlar ebeler o kadar iyilerdiki sohbetleri vs cok guzeldi insallah tez zamanda iyileşirim eve gecince de agrim olmaz insallah henuz pansuman var dikişlerimi goremedm ne durumda bilmiyorum 24 saat dolunca acacaklar onunda bilgisini veririm kizlar :) ha bu arada karnima iki kez bastirdilar evet o acitiyor saniyelik ama korkulcak bisey degl Allah tum gebelere hizli iyilesim sureci nasip etsn insallah bende hemen iyileşirim atladigim noktalar vardir belki sorulariniz olursa yanitlarim kizlar benimde dogum hikayem bu sekilde darisi tum gebelere insallah