Ekilemradahuc Kızlar 13 haftalık hamileyim canım çok aşırı midye dolma istedi ve 15 tane yedim dayanamadım sonradan internetten baktım meğerse zararlıymış sizlerde yiyomusunuz internete baktığımızda o kadar çok şey varki hangi birine inanalım
Zehra9616 Ekilemradahuc ici pislik dolu bacim onu nie yiyon sakatat ye daha yararli neyse tek seferden bisi olmaz ama civa falan cok fazla onda dikkat et
busepoyraz Ben de bilmeden canım çekti diye 30 tane aldırdım evde bi 15 20 tane yemişimdir sonradan baya tiksindim fazla kaçırdığım için ama sağlık açısından bi sorun olmadı
Ekilemradahuc Zehra9616 çok canım istedi yaa dayanamadım 🤷🏻♀️Resmen burnuma koktu yani her yerden midye kokusu alıyodum😂
ipekveatlas normalde hamilelikte yenilmemesi gerekiyor civa oranı çok yüksek. bir daha yemezseniz daha iyi olur bir kere yediniz diye bişey olucağını sanmıyorum. benim de çok canım istiyor bekliyorum 😵💫
Ekilemradahuc happybaby123 😂😂oda iyiymiş Aslında rahat olmak gerekiyo ama zararlı mı değilmi düşünüp duruyorum ilk gebelik böyle oluyo heralde
happybaby123 Ekilemradahuc benimde ilk gebelik ama valla bazı şeyleri abartıyorlar her gün yicek halimiz yok ya😂
iremcim Bende yemiştim doktoruma söylemiştim birdaha yemememi icinde civa olduğunu bebeğin beyin omirilik gelişimine zarar verdiğini söylemişti doktorum. Birdaha da yemedim zararlı olduğunu bildiğim için artık canım hiç çekmiyor sabır kızlar 😇