Aag06 Valla 2 aydan sonra o salya hic bitmiyor 6aya bitti saniyorsun ek gida pasaklliligi ukysmasi baasliyor suan gunde minimum 4 ust degisiyotuz valla 🤦🏻♀️
Ba_momss Aag06 aynı bizde her gün çamaşır yıkıyorum hatta bazen 2 kere yıkıyorum ya cildircam artık kusma doğdu doğalı bırakmadı yakamizi zaten 🤭
Azizinannesi2 Ba_momss Bende anlamıyorum bacım kayınvalidemgilde kalıyoruz 3gune makina çalışıyor fatura 424lira geldi biz şok 😂😂😂
Ba_momss lavininannesii Malesef salamıyorum da aman olcak bunlar diye takıntılar var 😂 aha gene kalktığı gibi kakası kusması salyası hepsi başladı 😂😂
hepoyleolurzaten Ba_momss Kuzum zaten sen kendi parmağına taktığın için kontrolü sende oluyor o yüzden bi problem olmaz. Bence kesinlikle al pişman olmazsın 🙏🏻 Benim kullandığım önlükler e-bebek’in 😂😂
Ba_momss hepoyleolurzaten onuda alayım tam olsun süslüsü var naylonu var desenlisi düzü ucuzu pahalısı her şeyi var bı o eksik 😂 vericem bugün sipariş ebebekten bakalım inşallah işine yarar hanımefendi nin ya
hepoyleolurzaten Ba_momss Yarar kuzum yarar 😂 Zaten ne kadar süslü püslü alengirli şey alırsan al bebekler her zaman sadesine gidiyo ahahahah