Kubranur11 Dilarey aminn insallh en onemlisi o tabiki ama esimde ben ailem kiz istiyor ve diyor ama icime hep erkek doguyor 🙂🙂
Sevdaug Kubranur11 ayyy bu kesinlikle ben sesli okudum eşime 😗 kız bebe delisi eşim ve çok istiyor 😍sağlıcakla gelsin inşallah
Babyco Dilarey Serapmehmet_19 canınız neler çekti acaba , doğru mu kız erkek hamileliği aşermesinde ??
Medine_cicek1 Babyco Ben aşırı derecede turşu yedim ve hala cinsiyetini öğrenemedim bir kez sadece kıza benzettim denildi sonrası yok
Babysharkdutdutdut Babyco Alakasi yok ilk hamileligim de oğlumda ekşi delisiydim Deli gibi ekşi şeyler isterdi canım ama oğlum olmustu
RabiaaaH 13ncü haftada erkek denilmişti ama emin değildi doktor 17nci haftada randevu aldım hem 3 lü tarama hemde cinsiyetini öğreneceğim insaAllah ve bu arada dua eder misiniz ikili tarama sonucum iyi olsun 🤲
busepoyraz @Dilarey erkek yazanlara çok imrendim şuanlık benimki tahmini erkek haftaya netleşecek inşallah değişmez 2 kızım var 🙏
Eymos busepoyraz benimde 2 oğlum var bende kız yazanlara imrendim 🙊😁 ins benimde kiz olur 12 haftalık olduk az kaldi öğrenmemize gönlünüze göre olsun❤
Eceelisaefe busepoyraz lütfen bnada dua edermisiniz bnimde 2 kızım var 14 haftalık iken gittim doktora yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi lütfen bna dua edin birde oğlum olsun