Gizem260 Kumdurder valla benim de son adet tarihim 12 kasım bana erkek gibi geliyor çünkü civarlarda olanların hep erkek Çin takvimi de erkek diyor 😅
csmaknc Suna21 ben yüz kısmından Kıza benzettim belirtilerim falan hep erkek bakalım öğreneceğiz yakında 😂
Emine4280 Gizem260 son adet tarihini mi yaziyorsunuz oraya ? Ama son adet tarihinde hamile kalamassiniz ki yani ay sonu diyelim ki benim ki öyle 21 Aralık doktor Ocak başı döllenme dedi yani ocağı mi isartleyim
Hiranur3347 Dilarey 6 haftadayiz erkek hisediyorum ama hayirlisi 3 tenen kizim var bir oğlum olsa çok seviniriz 🙏🤲🥰 dua edin kizlar sağlikli hayirli bir oğlum olsun inslah 🙏
Kumdurder Hiranur3347 benimde sizin gibi 3 kizim var 2 aykik hamileyim bizde cok dua ediyoruz sizin kac haftalik
Eceelisaefe Hiranur3347 Rabb’im sizede banada hayırlı sağlıklı bir erkek evladı nasip etsin inşallah sizde bna dua edin 2 kızım var 15 haftalık hamileyim doktor yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi inşallah değişir
Hiranur3347 Dilarey benim 3 kızımda doğru çıktı bu sefer erkek çıkıyor inslah buda doğru çıkar Allah’ım herkesin gönlüne göre versin 🤲🙏