Tubakay Mrvdk1- bana da öyle demişti 11 de görüp 12 de söyleyeceğim dedi ben de erkek diye tahmin ettim ve öyle oldu 🤲💙sağlıkla olsunlar da inşallah
Sevdaug Kubranur11 ayyy bu kesinlikle ben sesli okudum eşime 😗 kız bebe delisi eşim ve çok istiyor 😍sağlıcakla gelsin inşallah
Kubranur11 Sevdaug aynen canim bizimkide kiz ismi hazir sevgiliyken istedigimiz isimdi oglan olursa napicaz bilmiyorumm 😂🥰🥰 saglikli sihhatli olsunlarda kiz evladi baskadir rabbim ikisinide tattirsin insallah 🙂 siz kac haftaliksiniz
Mizgin09 Dilarey 10+2 yim iki kızım var kızlarımda çok kusuyordum bu hamileliğimde hiç kusmadım içime erkek doğuyor rüyalarımda da erkek doğuruyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 cinsiyetini merak ediyorum ama rabbim ne nasip ettiyse baş göz üstüne eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter ❤️
Mizgin09 Serapmehmet_19 bende tatlıdan tiksiniyorum canım kızlarımda hep tatlı yedim bunda ekşi turşu yiyorum
Serapmehmet_19 Mizgin09 yaa Rabbim gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah, bende sürekli ekşi yiyince kız sandım ama erkekmiş, bakalım belki seninde erkektir, başta sağlıklı olsun da, Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin
Gizem260 Dilarey galiba erkek yılına denk geldim🙈😅 kasım da hamile kalmıştım erkek gibi hissediyorum o zamanlarda hamile kalanların da çoğu erkek 11+5
Yavrucuk Gizem260 Bende kasımda hamile kaldım.Bugün tam 12 hafta olduk.Aslında son adetim 4 kasımdı.Doktor yumurtalanma 11 kasımda olmuş dediği için yani ultrasonda 1 hafta geç gösterdiği için o yüzden bugün 12 haftadayım.Ama normalde son adet tarihe göre bugün 13 hafta olduk.1 haftada bekleyip tam 13 hafta olduğunda gidip öğrenecem
gamzebngaa_dmr Dilarey Benim bir kızım var şimdi ikinci gebeliğim daha çok yeni 5. haftanın içindeyiz merakla bekliyorum ama detaylı ultrason en iyisi diye düşünüyorum sizce öyle değil mi diğerlerinde sanki tahmin ediliyor 😊
Gudu gamzebngaa_dmr gayet haklısınız ben 16 17 haftalar qrasi doktorum kiz dedi ama tam emin olmak.icin ayrintili ultrasyonu bekledik ve doğruydu qma en azından kesin diye düşünüyoruz qrtik ona göre alışveriş yaptık.😅😅😅
Mizgin09 Serapmehmet_19 yaa güzel duan için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalık öğrendin cinsiyetini birde kusman var mı