Hulyacoban Çorum elitparkta Mustafa uzuna gidipte memnun kalan var mı ben bugun gittim ilgili değildi ben sordukça zorla cevapladı ayrıntılı ultrasona gittik Bn demesem renkli ultrason açmayacaktı hiç memnun kalmadım sızde aynı sıkıntılar oldu mu kızlar
Gamze1013 Hulyacoban bence Çorum’da Buhara’daki özele gidin elitparkta Fatma hanım falanda var kuzenim gitti hiç memnun kalmadılar . Ama Buhara’ya giden kuzenim çok memnun saniye hanım varmış bir tane daha erkek doktor öneriyorlardı hatırlarsam yazarım
Poyrazinannesiiii Hulyacoban hülya hanım benim de cuma günü randevum var detaylı ultrason için ona randevu verdiler o gün yaparlar dimi ayrıntılıyı başka bir güne devretmezler değil mi ilçede olduğum için gidip gelemiyorum sürekli eşimin işinden dolayı
Hulyacoban Gamze1013 ya boyle ilgisizlık olmaz tekrardan Buhara’ya gidicem Sinan Özer’i cok iyi dediler
Hulyacoban Poyrazinannesiiii Mustafa uzuna mı randevunuz aynı gün yapıyor beni yaptı ama bn hiç memnun kalmadım şimdiden soyleyım
Poyrazinannesiiii Hulyacoban başka yapacak biri bulamadım ki devlette sıra olmadığı için telefonu bile açmıyorlar
Poyrazinannesiiii Hulyacoban yorumlarınızı şimdi okudum Çorum Özel hastanesinde ki doktora gittiniz mi peki o nasıldı ? Birde fiyatı öğrenebildiniz mi çorum özelde ayrıntılı ultrason için. 24 haftalık oluyoruz salı günü o yüzden biraz acele ediyorum. Araya haftasonu girdiği için hastaneyi arayamazsam online randevu alırım fiyat bilginiz varsa 😇