Ben avusturyada yasiyorum ve tatil icin Antalyaya gitmistik 5 gün hamileligimin 8+5 deydim ve türkiyede bi doktora görünüp sorularimi sormak istedim burdaki doktorlara göre türkiyedeki doktorlar cok daha dikkatli ve kan alip test yapicani söyledi bize kanimi aldi tatilimizin ücüncü günüydü dördüncü günü cikti test sonucu ve bana Rubellanim Greey Zone oldugunu ve bir kac testi daha yapmak zorunda olduklarini söyledi o an cok panikledim ve korktum tabiki internette yazanlardan hic bahsetmiyorum cok korkmustum tekrar bi test yapmak istedi ama gidemedim cünki vaktimiz yoktu avusturyaya gelince hemen 2 gün sonra Ev doktoruma herseyi anlatim sonuclari götürdüm ama o bana Avusturyada cocukken bu Enfektion tarzi seyler icin zaten asimizin yapildigini ve bir sorun yasamicami söyledi zaten greey zone dedikleri sekilde oldugu icin cok kötü bir durum olmadigini bahsetmisti kanimi aldi ve beni 1 hafta sonra aradiginda korkulucak hicbirsey olmadigini bu asinin beni korumasi gerektigini söyledi egerki kücükken bu asiniz yapildiysa korumasi gerekiyormus normalde ama asiniz yoksa benim esimin yengesinin koruyuculugu yokmustu ilk hamileliginde Avusturyada bunun icin 20 sene öncesinden tabi 500€luk bi asi yaptirmislar ve hicbir sorun yasamamislar Umarim sizde hicbir sorun yasamadan güzel bi hamilelik gecirirsiniz hersey gönlünüzce olsun ♥️