ElifyV 6+3 deyim. Ara ara kasık ağrısı, kısa aralıklarla küçük abdest yapma ihtiyacı , gögğslerde hassasiyet bende ara ara bulantı oluyor. Ama bulantıdan daha çok midemde gaz varmış gibi ve midem yanıyor.
Hicoss Cananyildiz onu unutmuşum bendede bişe yyiyince hemen mide savaşa geçiyor sanki yanıyor. Geçmiş olsun canım ❤️
ayse3452 Because ben bugun 6 haftalık oldu ama karnıma sureklı boyle bı kasılma gırıyor anlamıs degılım keseyı gorduk ama daha domtora gıtmedık
Haticecebrail ayse3452 kasilmalar çok normal ben 13.haftamdayim sabahlari ozellikle karin ve kasik agrim oluyor
Haticecebrail Pıhtılasmam oldugundan biraz zor geciriyorum hamileligimi ama olsun bebegim icin hergun igne yemeye deger yeter ki saglikla kucagima girsin.Bu arada biz 13+4 gunluguz son 3 haftadir midem agzimda cok kotu midem bulaniyor kendimi zor tutuyorum dislerimi dahi öğüre öğüre fırçalıyorum🤢
ayse3452 Haticecebrail benım kalcakarım agrıyor sızce neden ?ilk hftalarım daha ve ilk gebelıgım sag tarafa yatınca oluyor snra sola donuuorum soldada aynısı oluyor sızce sebebı neden ?
Bebekomomm Because son adet tarihim 25 Aralık 5 yada 6 haftalık olması gerekiyor yarın doktora gidecem insallh kalp atışlarını duyarım heyecandan gözüme uyku girmiyor….
ayse3452 Bebekomomm benım son adet tarıhım 24 aralık ama 5. haftasında gıttım keze gprundu alttan muane ederek smdı 6. haftasındayım 4 gun snra gıdıcem ınsallah duyarım kalp atısını
Haticecebrail ayse3452 ayni sey bendede ara ara oluyor resmen kitleniyor dönmek istedigimde ise istemsizce bagiriyordum sırt üstü uzandigimda genellikle oyle oluyordu
Kdrbebgm nurella34 Merhaba bende 4 buçuk 5 haftalık gebeyim 5 haftalıkken git ve gebelik kesesini gorsunler canim karından goremezler belki çok küçük diye alttan muayne ile goruruler kesin .girmisken folik asit hatırlat doktoruna almayı unutma . Sonra 6-7 haftada kalp atışı duymak için git.
E-sedauykucu Because 7 Haftalık olduk mide bulantısı halsizlik yorgunluk buna şükür Allah herkese Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼
Fadime8080 Because İkinci hamileliğim ilkinde bu kadar bulantı kusma olmamıştı 7+3 günlüğüz keseyi geç gördük kalp atışıni duymadik haftaya gidecez inşallah duyarz🤲🏻
Haticecebrail Zeeynepp hic jinekolojik muayene olmadiniz mi kaşınti icin mesela?onun gibi birsey hic agri sizi hissetmezsin merak etme😊
Habus Haticecebrail elbette ki öğrenilebilir ☺️ Ovulasyon testi ile denedim ve regl dönemime 5 gün kala ovulasyon testinin sürekli koyulaşmadı ile fark ettim. Regl dönemime 3 gün kala gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim ve beta hcg sonucu bu. Geç döllenme olabileceği gibi erken döllenme de olmuş olabilir doktor falan bir sıkıntı görmedi çok şükür 10 gün sonra gel keseye bakalım henüz çok yeni dedi sadece ama bakalım hayırlısı
Haticecebrail Habus hım bak ben bunu yeni ogrendim😊bende adet gunumde test yapmistim hayalet cizgi belirmisti ertesi gunu kan testi verdigimde degerim 54 cikmisti doktorum cok yeni tutunmus bol bop uzan demisti o sekilde bu gunlere geldik cok sukur😊
hazaldemir11 6 haftalık oldum kasılmalarım var iştahım çok açık sürekli canım birseyler istiyor sizde de öyle mı
ayse3452 hazaldemir11 evet bende 6 haftalık oldum gercekten acayıp yemek yıyesım gelıyor durduramıyorum yanı 😂neden bılmıyorum
Semos37 Elif3544 aman olmasin ben cok siddetli yasadim kusma mide bulantisi cok sukur gecti artik ikinci hamilelegim bu ilkinde 15. Haftada hissetmistim
Elif3544 Semos37 saat 10 da gidicem doktora ikili tarama testi var bende hiç hissetmiyorum işte onu sorucam normal mi diye
Haticecebrail ayse3452 iyi bol bol yemegin tadini cikarin cunku ilerleyen haftalarda aklina geldikce miden bulanacak😂hep aperatif ve kuru seyler yemek isteyeceksin