Elf_28_34 zeliha35 Canim bende 5+3 haftalik hamileyim benimde kahverengi akintim vardi doktora gittim progestan diye fitil ilac verdi. Ayrica rahmimde agri oluyordu surekli agri oldukca oturma ihtiyaci duyuyorum doktor bu agri ve kasilmalarin normal oldugunu soyledi.☺️Sende en kisa zamanda doktora gidip soyle bence.
Bhr_27 Elf_28_34 Elf_28_34 Benimde hafif ağrılarım oluyor alt karnimda doktora gittim geçenlerde Altan muane etti çok şükür hiç bişey yok dedi ama karnım hafif agriyir alt karnim göguslerimde çok hassas ve aşırı kaşınıyor elliyemiuorim bile mide yanmalarimda var
Elif_avc_ Elif3544 cınsıyetı bellı oldumu. Bende pazartesı gıtcem. Bana 13 hafta. Bellı eder gıbısınden konuştu.
Because iremto bende iğne kullanıyorum . Rabbim korusun yavrularımızı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🥰
nurella34 1mercimek_annesi valla 4+5 gözüküyor şu an hamileliğim ama maşallah göğüs hassasiyeti ve biraz halsizlik dışında bi şeyim yok bazen de ufak ufak karnıma ağrı giriyor hepsi bu , umarım bulantı sorunum olmaz en korktuğum bu Allah hepimize güzel sağlıklı benciller versin inşallah 🥰
Habus Because Allah sağlıkla kavuştursun çok iyi 🙏 ben aşırı zayıfım 38,5 kiloyum şu an doktor risk oluşturmaz dedi ama ister istemez her şeyi düşünüyorum ondan bu korkum 😂
nurella34 Mrv135 bakalım yaşayıp göreceğiz canım vücudumuz değişik bir sürece giriyor Allah hayırlısını nasip etsin herkese 🥰
Because Bhr_27 benim olay da gerçekten Allah’ın mucizesi 🤲🏻Tüp bebek sonrası negatiften 2 aynsonra gebe kaldım 🤲🏻
Remziyecrinn nurella34 Keseyi görürsün canım belki kalp atışını da görürsün ben keseyi dördüncü haftada kalp atışını altıncı haftada gördüm şu an 6 + 4 deyim
As7 Remziyecrinn kalp atışını grafik olarak mı gördünüz çizgili yoksa kesenin içinde bebekte kalp ritmi olarak mı
Yolcuu Because maşallah maşallah. Peki bu süreçe herhangi bir şey yaptınız mı takviye vs . Birde özel değilse sizdeki sorun kimden kaynaklı gözüküyordu. Ben de tup bebek yaptırdım kimyasal oldu adet oldum oyuzden merak ettim. Rabbim inşallah bize de doğal yolla nasip eder
Remziyecrinn Altıncı haftadayım bugün sabaha kadar halsizlik göğüsler de hassasiyet vardı ama sanırım artık mide bulantılarım da başladı bugün sabah çok kötüydüm umarım böyle gitmez gerçi gitse bile her şeye razıyım ama 😂🙈🥰