bejanne00 Olumlu sonuç için beklenmesi gereken gün nedir ya bide ben 21. gün ilk yumurtlamayı gördüm sadece o günü değerlendirebildim ertesi günde yumurtlama vardı ama değrlendiremedim.
Oznuraltan bejanne00 reglim bittikten sonraki ilk 5 gün benim doğurgan dönemim yüksek olduğu gün ise 4. Gün. 2. Gün deneme yaptık sadece bu da 10 Ocak tarihine tekabül etti. Testi reglinizin geçtiği 5. Gün yapın diyorlar ama ben 2. Gün yaptım yani ayın 27 sinde ve test pozitif çıktı zaten. İlk bebeği düşürdüğüm için 2 haftada bir regl olmaya başladım benim süreler bu yüzden kısa. https://apps.apple.com/tr/app/adet-takvimi-regl-takibi/id896501514?l=tr Bu uygulamayı kullanıyorum kesinlikle öneririm.
Tomrishatun bejanne00 catladiktan sonra dollenme oluyor belkide tutar sizinde iliski şart ama yapmamışsın 21 deki tutarsa tutar
zeymoms bejanne00 canikommm ben yumurtalamayı gördükten 10 gün sonra çooookk silik bir çizgi çıkmıştı
bejanne00 Tomrishatun Bakalım sonrasında olmadı çünkü. 21. günden sonraki 3. gün göğüslerim acımaya başladı. Ama belki piskolojik belki yumurtalama belirtisi bilemem
zeymoms bejanne00 yok canım en iyi erken gebelik testlerinden yaptım ama çooookk silik çıkmıştı sonra koyuldu çizgi
bejanne00 zeymoms Aşkım unuttum ya erkekti senin bebe doğru :) Ne kadarın kaldı diye soriyim o zaman :)
Gulcingezer bejanne00 ever erken gebelikte bile silik cizgi cikiyor cnku kaset testler biraz daha gec sonuc veriyor