25 haftalik hamileyim. Dun gelmis kocam bana dogum sonrasi annemler geliyor bize 2 gun diyor.
Annemler dedigi annesi babasi 25 yasinda erkek kardesi.
Dedim ne alaka baban kardesin lohusa evinde.
Bu arada izmirde oturuyoruz aileside izmirde 60 km var aramizda. Neymis cok uzakmis o yuzden kalcaklarmis.
Bu arada bizim ev 3+1 ama kucuk.
Yatabilecekleri yer bir salonum var o da kose koltuk. Evde ayriyetten 2 ufak kopegim var.
Dedim git gel yapsinlar kalmasinlar annen dedim kalsin sorun yok. Bebekli ev ne onlar rahat edebilir ne ben rahat hareket edebilirim , sonucta yeni dogum yapmis olacagim. Neymis efendim benimde babam kardesim sayilirmis. Eee orasi oyle degil maalesef.
Napcaniz dedim ben icerde cocuga bakarken mac mi izliceniz xbox mı oynayacaksiniz ?? Ne alaka diyor …
Anaaaa ben kotu öldum , ailesine saygi gostermiyormusumda , neden istemiyormusumda , 1 seneden fazla bize gelmemislerde agirlayamamista bilmem ne bilmem ne
İyi peki tamam dedikce uzerime yurudu ( yanlis anlasilmasin laflari ile uzerime yurudu) derdim neymiste niye kalamazmista. Gelemezlerse benim ailem gelemezmis eve ( tehtitler )
Dedim ne sacmaliyorsun. Sus dedim tamam gelsinler…
Hala salak salak konusmaya devam etti aileme giydirdi saldirdi.
Sen dedim hayirdir yani noluyo sana … beni takip etmismis , ailesini hic gonulden davet etmemisim. Sen dedim salakmisin kac kere davet ettim , hadi dedigin gibi olsun , sen neden dedim davet etmedin ?
Karman corman salak sacma sohbete donustu sinirimi bozdu.
Simdi kizlar akil var mantik var kayinpeder ve kocamin erkek kardesi ne ebesini ariyorlar lohusa evinde ?
Kayinvalideminde akil edememesi dusunememesi beni ayri deli ediyor. Onlarda sanki cocuk 8 aylik hazir cikacakmiscasina oyun oynar severiz diye geliyorlar. Pardon kimi sevip oynuyorsun sen acaba ne alaka ???
Dusuncelerinizi alayim konu ile ilgili ..
arkadaslarim arasinda gun geldiginde uykusuzluktan kacacaklar durumu anlayip durmazlar diyeni var siz ne dusunuyorsunuz?