Buseeeeeeeee kötü etkilemek istemem kesinlikle benim doktorum 6. Haftada vermişti kullanmadım. Hatta doktor o kadar soğuk bir insandı ki 3. Kez gitmedim bile ona. Hiçbir şey açıklamayan bir insandı Protestanı niye verdiğini sorduğumda problem yok ama asagıda gibi gözüküyor biraz kullan dedi. Eski bir doktoruma gittim verdiği ilacı soylediğimde ‘kullanmış olmanda bir şeye yaramazdı sağlıklı olan bebek zaten tutunur, Yatmanla ilaç kullanmanla zorla bebeği tutunmaya çalıştırman doğru değil asıl dedi.’ Başka bir doktor direk kürtaj yapalım dedi. Ve ben kahverengi başlayıp yoğunlaşan 2 hafta boyunca olan kanamam sonucu 8. Haftada bebeğimi kaybettim. Karnındaki bebeğin yiyecek ekmeği varsa ve sağlıklıysa zaten sana tutunur ve dünyaya gelir. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız umarım. Her ne olursa olsun moralini yüksek tut, tabiki o da çok önemli ama senin psikolojin çok daha önemli. Mutlaka bir kaç doktora görün derim, sadece biriyle kalıp moralini bozmuş olma. Hayırlısı neyse o olsun aileniz için 🙏🏽