Halide_70 Ağrım varmış azıcık, tabi ben fark etmedim. İki ciğer geliştirici iğne vurdurdum. Doktor risk almayalım önlem alalım dedi. Erken gelmez değil mi bebeklerim?
Son_Almila Halide_70 Allahın izni ile içinizi siz ferah tutun bir şey sormak istiyorum bugün itibari ile 32 h oldum. Cuma günü kontrolüm var nst ye mi gireceğim bilmiyordum
Gokyuzum1 Halide_70 bende 32de ilk nstye girdim orada bisey yoktu ama ultrasonda kasılmam çıktı ben hissetmiyorum tabi , dün de gittim yine kasılmam cikti ben yine hissetmiyorum bakalim nereye kadar boyle gidecek hayırlısı Allah’tan 🌸
uraseliz Halide_70 Gecen hafta sal günü aynısını yaşadım kontrole gittim kasılmalar cikti nst te ciğer geliştirici iğne vuruldum ertesi sabah 7 de suyum geldi acilma oldu acil sezeryana alındım 34+4 geldi bebislerim hazırlıklı olun sizde ne olur ne olmaz
Halide_70 Son_Almila inşaallah iyi olurlar kuzularım. 🍼🍼 Herkeste aynı mı bilmiyorum ama bugün ilk kez yaptık biz de. 32+0′ız.
em1nece Son_Almila ben de 32. Haftadayken nst ye girmeye başladım 2 haftada bir girilecekmiş 34+3 oldum cuma günü giricem yine
Gizemcey Benimde 33’te sancım çıktı. Banada ciğer geliştirici vurdular. Nidicard fitil falan verdiler. Şuan 34+3 teyim. Az az hala sancım da var hissediyorum 🤦🏽♀️ 2 hafta sonra randevu var o zamana kadar dayanabilirsek tabi 😄
Halide_70 Gizemcey 37 son ikizler için. 32′de çıkınca endişe ettim ben. İnşaallah küçük sancılara gelmiyordur bu yavrular. 😣😣
Halide_70 Gokyuzum1 inşaallah küçük kasılmalar bebeklerimizi acele ettirmez. Allah yardımcımız olsun. 🌼🌼🍼🍼