Halime0638 miray58 valla ben hic kısıtlamadim kendime cok severiz eşimle sureklide icerim haftada 2 kere kesin aliriz aldigimizdada 2 gün falan gider her icmemde de en fazla 2 bardak kesin icerim yani hic bi sorun olmadı 37haftaligim
Ozlem2206 miray58 ben çok içiyorum sevdiğim için günde iki bardak gidiyordur doktorlar günde iki bardağa kadar içilebilir diyo 33 haftalığım herşey yolunda
Kacan Bende içiyorum ama çok abartmıyorum çünkü bebeğin eşi rahime yapisiyormus az içmek en iyisi sağlıklı değil diyorlar bence içmemek en iyisi
busepoyraz @miray58 az önce içtim 1 bardak dayanamadım sürekli ve çok içilmediği sürece sorun olmaz bence
SeymaYC miray58 Ben de çok severim. 13 haftaigiz. Öğrendiğimden beri 3-4 kez icmisimdir. Bir kaç kez de gazoz:)))
Seydasavrak Bende içiyorum ara ara kendimi de kisitlamadim ama ailenizde şeker hastası falan varsa sizde risk grubundaysaniz dikkat etmelisiniz 😊
Deryy miray58 hiçç içmem hani alışkanlığım yok Bi skıntı olmadı içtim şukdr haftalığım diyenler olmuş ama o şimdiden belli olmayabilir bebeği etkilemiş dha snra çkacak bi skıntı olabilir Allah korusun tabi 🙏
GriMavi miray58 millet sigara alkol tüketiyor doguruyor Sen kola diyosun Ben de dikkat ediyodum da artık canım ne istiyosa yiyorm