Zeloss Haftada kanamam oldu şuan 14+2 deyim dün doktor kese etrafında kanama alanı var düşük riskin var dedi dua ediyorum hep sizce riske rağmen cinsiyeti öğrenmeli miyim riskin geçmesini mi beklemeliyim😑
Tunurr Zeloss şuan ki önceliğiniz sağlıklı olması olsun biraz bekleyin dinlenmenize bakın doktorunuzun söylediklerini aksatmayın hayırlı haberler aldıktan sonra içiniz rahat ettiğinde cinsiyetini de mutlu mutlu öğrenirsiniz 🥰
Sevgibirkan Zeloss benimde 11.haftamda kese dışında kanama alanım vardı ben ögrendim 22.haftamda anca bitti kanama alanım 2.5aya yakın yattım dinlendim hep iş yapmadım bebek büyüdükce kanama alanım bitti şuan 28.haftamdayım allaha şükür
Tunurr Zeloss hiç canınızı sıkmayın stres çok fazla etkiliyor Allah’ın izniyle geçip gider sıkıntılar bende oğluma hamileyken farklı farklı sebeplerden bir sürü sorun çıktı geçip gitti hepsi sizin de geçip gidecek inşallah ❤️
Sevgibirkan Zeloss evet dedi igne ve progestan hap kullandım 1gecede hastanede yattım kanamam oldugu için ama allaha şükür bitti yaşıyacagı varsa yaşıyolar kötu düşünme allah yardım ediyo