Handehira Her zamanki gibi en özel günlerde ben ve kızım hep hastalanırız öyle bi huyumuz var özellikle kızım sağolsun 🤦♀️😢 Kolumu kaldıramıyorum kızçeler sizce doğum olurmu
Aybiketopal Handehira covid için test verdiniz mi benimde bugündu doğumum dün malesef pozitif geldim karantinaya girdim 1 hafta daha dua edicem sorunsuz geçsin diye
Gizgizgiz Handehira covidli doğum yapan doktorlar var benim doktorum yapıyor ama özelde devlette nasıldır bilemem
Omerhuma ben de öksürüyorm hemde bayag gıcık seklinde simdi doguma hazrlandm bekliyrm sunta taktılar dmar yolu açtılar nstye bagladilr beklemedeyim
4-minikannesi-32 Aybiketopal ay bende bugün gittim gün aldım Pazartesi sezeryan için test verdim covid pozitif çıktı
Handehira Birden suyum geldi kızlar acil doğuma alındım ne hastalık kaldı ne öksürük şuan sanırım serumlardan toparlanıyosunuz hemen 😊
Aybiketopal Handehira yaaa gozunuzaydin sezeryan mi oldunuz covidli gebeye normal yaptiriyolar mi acaba benim en büyük korkum o da
Aybiketopal Gizgizgiz devlet içinde geçerli mi bu acaba özelde zaten sezeryan olucaktim şuan sıkıntım negatife dönmeden gelirse şehir hastanesine gitmek zorundayim da sezeryana alıyolarsa rahatlicam
Gizgizgiz Aybiketopal özeldeki doktorunuz sizin ameliyatınızı yapabilir aslında hastane bu sorumluluğu almıyor mu
Gizgizgiz Aybiketopal anladım devlettede sizi normala zorlayamazlar hele covidi yeni atlatmışken maskeli halde .sezeryan derseniz yapmak zorundalar zaten parasını devlet gene alıyor
Aybiketopal Gizgizgiz ay inşallah yaa bende öyle düşünüyorum ama tanıdık kimse olmadığı için öğrenemedim çok sağolun cevaplarınız için
Handehira Bende covıd pozıtıf cıktım malesef 😢 suan odamda hemşirelerin gelmesini bekliyorum gelen gıden yok henüz